Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Pişmanlıktır

23 Eylül 2024 15:17

Okuyan herkese saygılarımla. Gaziantep ilinde Mayıs 2023 yılında Mondi Home'dan 2 adet 3lü kanepe 2 adet tekli koltuk takımı aldık (Grande model). Ürünlerde sıkıntı en başında yanlış renk tercihi ile geldi. Bayii hatası olduğu için çalışan personelin hatasından dolayı maddi olarak zarar görmesin diye iyi niyetimizden kabul ettik. Birkaç gün içinde çok ciddi metal sesleri gelmeye başladı, oturup kalktıkça bu ses ciddi seviyelere ulaştı. Genel merkezden teknik servis kaydı ile şikayet oluşturduk. 4-5 defa geldiler kanepelere evde müdahale ettiler. Ses kayboldu,
birkaç ay sonra yeniden başladı. Yine geldiler ses kayboldu tekrar tekrar artarak devam etti. 3. Tamirde kanepeleri atölyeye götürdüler ve üstüne minderlerin farklı olmasından dolayı minderleri de değiştirdiler. Bir buçuk yıl da 4-5 defa ses sorunu ile minder değişimi gerçekleşti. En son geldiklerinde yine devam ederse iade prosedürü oluşacak dediler. Bugün yine geldiler dedikleri şey şu iade yok Tüketici Hakları mahkemesine müracaat edebilirsiniz dediler. Sağ olsunlar bir de yol gösteriyorlar. Mondi Home baştan sona pişmanlıktır...

23 Eylül 2024 15:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

Emrah
Emrah
25 Eylül 2024 07:56

-Pişmanlık markası- beni aradı, sırf buraya cevap verildi mesajı yazılsın diye taktiksel bir arama yaptınız, hani tüketici departmanınız arayacaktı? Bu arada siz değerli Şikayetvar üyelerine çok önemli bir bilgi vereceğim. Bu markadan aldığınız bütün hizmetleri kayıt altına alın. Genel merkez kayıtları ile yönlendirdikleri teknik servisin kayıtları birbirini tutmuyor. Kanunların bana verdiği bütün hakları sonuna kadar kullanacağım. Cuma günü Tüketici Mahkemesinde işlemleri başlatacağım.

07 Ekim 2024 17:32

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Saliha sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 14:44
kusurlu-kanepe-teslimati-ve-iade-sorunu-nedeniyle-magduriyet-7.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
18 Ekim 2024 18:06

23 Temmuz 2024 08:08
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
02 Mart 2025 13:15