Ter Kokusu Diyerek İadem Kabul Edilmedi Modaselvim

22 Ocak 2024 23:17

Aldığım elbise bedeni uygun olmadığı için iadeye gönderdim ama elbisede ter kokusu olduğunu iddia edilerek iademi iptal ettiler. Elbise sadece denendi. Kullanılmadı ya da tamirat görmedi. Müşteri hizmetleri arayıp ter kokusu olduğu için iptal ettiklerini söylediler. Benden kaynaklı değilse önceden giden müşteriden olabileceği söyledi. Belirtmemiz gerekiyormuş. Ben neden koku kontrolü yapayım yeni gelen ürünün! Önceden böyle bir durum olduğunu müşteri hizmetleri söylüyor elbise geri iade alınabiliyor ve aynı elbise tekrar satışta başka müşteriye gönderebiliyorsa benim iadem neden iptal edilip benden kargo parası istiyorlar

23 Ocak 2024 15:51 (Şikayetten 16 saat sonra)
23 Ocak 2024 15:55

Ne zamana kadar halledilir müşteri hizmetlerini arayayimmi tekrar bilgi vermek için

23 Ocak 2024 16:02

Sayın Emine Hanım, 23.01.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

23 Ocak 2024 16:09

Tekrardan incelediğini tekrar koku olduğunu söyledi ler asla inanmıyorum iki dakikada deneme yaptı gim abiye ter kokuyor diyemezsiniz büyük olduğu için 44 bedenin aldığım bir abiyenin nasıl kulllandigimizi ter koktuğunu iddia edemezsiniz lütfen paramın iydesini yapar mısınız

25 Ocak 2024 16:12

Sayın Emine Hanım, 23.01.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

Emine

Aynisini bana da yaptılar ben avşa adasında yaşıyorum haftanın belirli günleri kargo geliyor kargoyu aldım denedim beden dar oldu bekletmedim kargoyu aynı gün içerisinde MNG Kargo'ya verdim kargo aynı gün iade versem de bir gün sonra iade çıkarıyorlar dediğim gibi burası ada ama dikkat ediyorum yorumlara hep abiyeler de yapmışlar ter koku muhabbeti

Emel
Emel

Aynen bana da yaptılar iade almıyorlar ter kokuyor diye

Emine

İade kurallarına yazmaları gerekliydi böyle bir şey varsa

Emine

Böyle bir şeye hakları yok kullanmadım sadece dendik bahane bulamadılar iade almamak için yapyolar

06 Mart 2024 16:01
Modaselvim İadem Kabul Edilmedi
İsa sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 15:04
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
23 Aralık 2023 10:51