Migros'tan Aldığım Roborock Çalışmıyor, İade Süreci Sorunlu

Migros'tan Aldığım Roborock Çalışmıyor, İade Süreci Sorunlu
Neziha
27 Kasım 2024 19:41

Roborock Q7 max süpürgeyi Migros Ekstra üzerinden satın aldım. Ürünün kurulum sırasında çalışmadığını fark ettim. Ürünü aldıktan 1 saat sonra Migros üzerinden iade talebi oluşturdum. Sonrasında 1 gün sonra Migros tarafından arandığımda servis onayı gerektiğini ardından ürünü iade edebileceğimi söylediler. Aldıktan 1 saat sonra iade talebi oluşturduğum ürün için neden servisi aramam gerekiyor? Eğer Roborock tarafından ürün iadem gerçekleşmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

profile profile
27 Kasım 2024 19:49 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Hüseyin
Hüseyin

Aynı iade sorununu bende yaşıyorum şu an. Raks tosca filtre kahve makinesini iade almayacaklarını belirtti Migros iletişim hattını aradım sorduğumda. Raks servise götürmem gerekiyormuş. Şaka gibi. Sonuçta dün satın aldığım bir ürün yani üzerinden aylar geçerde servise yönlendirirsin anlarım. Migros’larda bir daha hiçbir şey almayacağım.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
21 Kasım 2024 20:06

Yavuz
15 Ocak 2025 17:53
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sıfır Alınan Roborock Süpürge Arızalı Çıktı, Değişim ve İade Taleplerim Reddedildi

Hikmet
21 Mayıs 2025 16:06