Derya sonuçtan hiç memnun değil

Migros Tereyağı Diye Margarin Satıyor Müşterisini Yanıltıyor.

Derya
30 Haziran 2024 10:43

Migros tereyağ adı altında margarin satıyor. Yaklaşık 2 ay önce Migros Uphill/Batıataşehir şubesinden Migros markalı tereyağ satın aldım. Tereyağı diye satılan şeyin ne lezzet ne de koku olarak tereyağı ile alakası olmadığını fark ettim. Ürünü attım. Migros'a şikayet ettim ürünü getirmediğim için şikayeti dikkate almadılar. Yaklaşık 10 gün önce oğlum da bilmeden Migros markalı aynı tereyağı denen şeyden almış yine aynı margarin kokusu ve lezzeti. Yine şikayet için aynı Migros şubesine gittim resmi bir şikayet bildirimi bile almadan bir not kağıdına güya şikayetimi aldılar. Sonucundan bilgilendirme istedim ne arayan var ne soran yazdık. Migros gibi bir markaya yakıştıramadım.

profile profile profile
30 Haziran 2024 10:50 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
12 Şubat 2024 01:24

Beyza
21 Aralık 2023 20:33
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
17 Aralık 2023 16:04
"Süper hızlı ilgi alakanız için teşekkür ederim. Mevzu benim beğenmediğim ve yanıltıcı üründen dolayı kaybedeceğim bir miktar para değil, topyekün tüketicilerin aldatılmasıdır. Önlem alacağınızı düşünüyor, Teşekkür ediyorum."
Migros Tereyağ Margarinden İbaret

09 Ağustos 2023 19:35
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
12 Ocak 2024 21:51