Meral sonuçtan hiç memnun değil

Miele Kahve Makinesi Arızası: Müşteri Mağduriyeti

13 Aralık 2024 14:37

Miele 5310 marka kahve makinesini aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra kahve akıtmayla ilgili arıza oluşturdu ve incelenmesi için Konya E******* S******'ya gönderdim. Garanti kapsamında arıza giderildikten kısa bir süre sonra yine aynı problemden dolayı arıza verdi. Bu süreçte zaten yeni almış olduğum makineyi hiç kullanamayarak mağdur edildim. Daha sonra E******* S****** bana bir parçasının değişmesi gerektiğini, gelmesinin 1 ay süreceğini söyledi. Bunun üzerine çağrı merkezini arayarak 1 ay gibi bir süre beklemek istemediğimi, yeterince mağdur edildiğimi ilettim. Ayrıca bu kahve makinesini yıllardır kullanan Konya Miele bayisinin de böyle bir arızayı bu kadar kısa sürede ikinci kez vermeyeceğini, kendilerinin yıllardır kullandığını kendilerinden duyduktan sonra iade ya da yenisiyle değiştirmeyi talep ettim. Bunun üzerine 1 ay beklemem gerektiğini söyleyen E******* S******, Miele markasının telefonu sonrasında beni ertesi gün arayarak arızanın tamir edildiğini ve bir daha olursa tornavidayla açmam gereken bölgeleri göstererek ilkel bir çözüm buldu. Kendileriyle konuştuğumda Miele tarafından arandıklarını ve bu taleplerim üzerine beni geçiştirmek için hızlıca arızanın giderilmesini söylediklerini öğrendim. Daha sonra Miele çağrı merkezini tekrar aradım ve talebimin iletilmesi için acil kaydı oluşturdum. Çünkü tamir edilen yerde makinem beklemekteydi. Bana hemen dönüş yapılacağını söyledikten iki gün sonra yine dönmediler ve artık ben aradım. Tekrar hızlandırmak adına ve sonuç almak adına ricada bulundum ama yine muhatap bulamadım. Zaten muhtemelen fabrika çıkışlı arızası olan bir makineyi bana satmaya çalıştılar. Hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmayan bir marka. Piyasadaki diğer markalara göre oldukça yüksek fiyat ödeyerek aldığım makineden dolayı çok mağdur edildim. Gerekeni zaten yaptım, tüketici heyetine dilekçeyle başvurdum ancak buradan da bildirmek istiyorum. Miele gerçekten pişmanlık.

07 Ocak 2025 15:20

Aldığımız günden beri arıza yapan iki kere servise gitmesine servisin de bu kahve makinesi fabrika çıkışlı arızalı demesine rağmen asla ürünün arkasında durmayan bir firma. İşlerine gelmediğinde aşırı çirkinleşen hii öyle mi o zaman bir sonraki arızayı da cebinizden ödeyeceksiniz diye bir tepki veren rezil bir marka. Sakın alışveriş yapmayın zira tüm yasal yollardan benim gibi durmadan yılmadan uğraşmak zorunda kalırsınız

19 Aralık 2024 13:02

18 Aralık 2024 11:44

Fabrika çıkışlı hatalı Miele marka kahve makinemin sürekli bozulması üzerine buradan başvurduğum şikayete karşılık bir kere aranıp ilgilenilip pazartesi mutlaka geri dönüleceğini söylediler ancak bugün çarşamba ulaşamıyorum cevap alamıyorum cevap verildi gibi gösterip asla bir çözüme ulaştırmıyorlar Miele pişmanlıktır! Ürünlerinin arkasında durmayan hayatımda bu kadar kotu bir marka daha görmedim

18 Aralık 2024 11:39

18 Aralık 2024 11:39

13 Aralık 2024 15:32 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Sayın Meral P. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

18 Aralık 2024 08:50

Cevaplandı diye insanları kandiriyorlat, şikayet birimine buradan giden bir uyarı üzerine günlerdir donmedikleri telefonlarıma BES dakika içinde döndüler. Yazdığım şikayetten bambaşka şeyler çıkarmaya çalışarak konuyu anlamamakta ısrar ettiled. Gazımı alıp pazartesi mutlaka geri donexeklerini söyleyip asla dönmediler. Bugün çarşamba! Kahve makinesinin ye yenisini ya da para iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde başlattığım Tüketici Hakları adımlarımı daha da ağır bir duruma taşıyacağım!

18 Aralık 2024 11:29

18 Aralık 2024 11:30

Merhaba benim sorunum asla çözülmedi ve çözülmeye de çalışılmıyor

18 Aralık 2024 11:36

Sürekli kusteri hizmetlerini aramama rağmen ısrarla bir sonuç çözüm veya iletisim okmuyor

19 Aralık 2024 12:38

19 Aralık 2024 12:44

Günlerdir uğraşmama rağmen bana ısrarla aciliyet dönüşü yapılacağını söyleyip sonra maile faturayı isteyip yine de dönmemeleri üzerine tekrar aradım. Bu sefer süreçte birebir sadece benimle muhatap olmalarına rağmen sistemde kayıtlı ikinci numarayı arayıp ( konuyla alakası olmayan, şimdiye kadar bir kere şarj bitmesi kaynaklı o numaradan aradığım ancak sonrasında kendi numaramdan konuştuğum görüştüğüm halde) farklı numarayı arayıp teknik müdürlerinin konuyu kabul etmediği bilgisini veren şikayet birimi hiçbir ise yaramayan burçin hanımdan her yere şikayette bulunacağımı buradan da bildiriyorum. Tekrar arayıp bana dönüş yapılana dek uğraşacağımı, muhatap bile olmaktan aciz hayalet teknik müdürünün adını öğrendiğimde ondan da her yere şikayette bulunacağımı, şimdiye kadar hakli tüketici konumunda olduğum hiçbir konunun peşini bırakmadığımı ve hep kazandığımı buradan kendilerine iletmek istiyorum. Konya ertuğrul sogutma garanti servisinin de konunun arkasında duracağını söyleyip bizi hakli bulup daha sonra yon değiştirdiğini de ona da asla güvenmemenizi, ayrıca bu hareketlerinin hepsinin telefon kaydının olduğunu, kendisinden de şikayetçi olacağımı buradan duyuruyorum. 2 sene garanti süremin olmasına rağmen, sesimi duyurmaya çalıştığım için bir sonraki arızayı paramla yaptırmam gerektiğini söyleyen burçin hanım hepinizden şikayetçi olacağım.

19 Aralık 2024 13:05

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
23 Şubat 2024 18:30
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Miele Kahve Makinesi Ve Garanti Sorunu

Sercan
28 Şubat 2025 17:34
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Miele Kahve Makinesi Ek Garanti Sorunu Ve İlgisizlik

Uğur
15 Ocak 2025 23:12
Miele Kahve Makinesi Ek Garanti Sorunu Ve İlgisizlik
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
02 Temmuz 2024 13:02
Kerstin sonuçtan hiç memnun değil

Kerstin
07 Mart 2024 15:23