17 Ekim 2023 13:23

İzmir Enplus'tan mayıs 2019'da satın aldığımız Miele çamaşır makinesinin faturasını sisteme yansıtmamışlar, bir de satın alırken garanti süresi uzatma da teklif edilmediğinden, 2023 ekim ayında çamaşır makinesinin ani arızalanması sebebiyle çağırdığımız Miele servisi işlemin onlardan yapılmadığını fatura ve garanti süresini göremediklerini belirtip, arıza olarak bugün 15.000 TL çamaşır makinesi beyni değişimi olacağını belittiler, madem Miele satış için Enplus'a yetki veriliyor, nasıl olur da sistemden fatura bulunamaz nasıl olur da garanti süresi uzatma teklif edilemez, bu kadar kısa süre içinde makinenin beyninin zarar görmesi ayrı bir mağduriyet, kimsenin ilgilenmemesi ayrı bir mağduriyet, bu arızanın Enplus tarafından ödenmesini talep etmekteyim.

17 Ekim 2023 17:10

Servis formunda yazılan seri no yanlış okumuşum

23 Ekim 2023 11:44
Miele Çamaşır Makinesi Arızası Ve Enplus Satış Politikası Yanlışı

2019 yılında İzmir Forum Bornova Enplus ta çalışan personelin hatasını üstlenmek müşteriye düşmez (bana), bize faturamızı kolayca mail adresimizden alabileceğimizi hatta sadece isim soy isim bilgisiyle tüm bilgilere ulaşılabildiğini söyleyip, hiç göndermedikleri faturanın teyidini başımıza 4 sene sonra arıza sebepli bu olay gelince aradığımız başka bir Enplus çalışanından öğrendik, isim soy isim verince çıkıyor ancak faturası gözükmüyor, lütfen acil olarak bu sorunumuzu çözün hem Enplus firması hem de Miele, 2 güvenilir ve kurumsal firmanın itibarı söz konusu, lütfen mağduriyetimizi çözün, açıkçası 4 sene içinde hiçbir şey yokken makinenin arızalanmasına da şaşırdık, bu kadar kısa sürede bu marka arızalanıp yüklü tamir masrafı neredeyse bedelinin 3 te biri kadar masraf çıkarması hiç normal bir durum değil, aradığımız Enplus çalışanı da durumu ifade ettiğimde tamir yapmak yerine yenisini alabileceğimi söyledi, Bu mantıklı mı sizce? Hem sorun kaynağını çözmeye çalışmayıp hem de hala yenisini satmaya çalışmak ne kadar mantıklı size soruyorum? Başka kişilerin de mağdur olmaması için lütfen satış politikalarını gözden geçirin. Enplus ve Miele, her 2 kurum da bu olaydan sorumludur, lütfen acil olarak arızamızı çözün.

27 Ekim 2023 13:21 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Itır C. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

17 Kasım 2023 17:25

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Miele W1712 Model Mile Çamaşır Makinesi Arıza

Semra
07 Haziran 2024 09:33

Emine
04 Temmuz 2023 14:52
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Ayşe