Gunter
27 Kasım 2023 16:04

Miele çamaşır makinemiz bozulduğu için çağırdığımız Miele servisi, 19 Eylül 2023 tarihinde gelip 'f53 hatası var' yazan makinemizin kartının ya da motorunun bozuk olabileceğini söyledi. Kart ve motor kodlarını ve ücretlerini yazdığı servis kağıdını bize teslim etti ve 4-6 hafta beklememiz gerektiğini, kendisinin kart gelince haber vereceğini bildirdi. 6 hafta sonra kart geldiğinde kapımızın önüne kadar geldi ve 'şimdi açıyorum paketi, yanlış kart göndermişler' dedi. 'ben tekrar sipariş vereceğim, gelince haber veririm' dedi ve bir daha telefonları hiç açmadı. Biz de 444 11 22 numaralı telefonu 20 Kasım 2023 tarihinde aradık ve durumu bildirdik. Bize gelecek parçayı gördüklerini, durumu sorumlu müdür b*** bey'e haber verdiklerini ve bize bildirileceğini söyleyerek telefonu kapattılar. 27 Kasım 2023 tarihinde bir hafta geçmesine rağmen arayan olmayınca tekrar aradığımızda, bizim parçayı isteyip istemediğimizi bildirmediğimizi, başka bir şey görmediklerini söylediler. Yani makinemizi tamir etmedikleri gibi şikayetleri de dinlemiyor ve geri dönüş yapmıyorlar. Şikayetimi Almanya'ya da yazacağımı, makinemin tamirinin onların sorumluluğunda olduğunu ve tamirini yapmazlarsa tüm haklarımı kullanacağımı bildirmek isterim. Çünkü servis için aradığım telefonlardan hiçbir sonuç alamıyorum.

27 Kasım 2023 17:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Gunter H. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

30 Kasım 2023 10:32

Sayın Gunter H. Kontrolleri sağladığımızda işlemlerinizin sonuçlandığını belirtmekten memnuniyet duyarız. Miele'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Ali
Ali

Biz çamaşır makinesi aldık. Daha lojistik kısmı korkunç geçti. Kurulum yapılmadı daha ancak buradaki şikayetleri okuyunca iade edesim geldi.

Semra

Merhaba ben de de aynı makine var 2 yıl önce kullanıma açtık servis kendisi gelip kurulum yaptı. Daha sonra 2 ay sonra su mekanizması arıza verdi aradan 1 ay geçti ekran kartı arızası verdi aradan iki yıl geçti F53 motor arızası verdi bize gelen ürün Belli ki ayıplı mal. Zaten gelen de artık bu model üretilmiyor dedi aynı zamanda alınmış bu modelin bir altı var 17 yıl hiç arıza vermedi memnunuz. Sizin sureci merak ediyorum ne yaptınız makine ile ilgili sonuç alabildiniz mi?

Aliben
Aliben

Vazgeçtim çamaşır ve kurutma makinesi alacaktım servis şikayetleri çok iyi ki bakmışız şikayet var teşekkür

Yüksel
Yüksel

Bende kurutma makinesini takılmıştım Armada satış sorumlusu Şırnak'a kadar servis veriyoruz diyordu 🙈 an itibari ile vazgeçtim

Funda sonuçtan çok memnun

Funda
03 Ocak 2025 11:52
"Ne diyebilirim, bu da ders oldu. Teşekkürler..."
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Miele W1712 Model Mile Çamaşır Makinesi Arıza

07 Haziran 2024 09:33
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Servis Şaşkınlığı

Müslüm