Onat sonuçtan çok memnun

Mg Türkiye Servis Hatası Sonrası Mağduriyet Ve Çözüm Arayışı

04 Kasım 2024 15:42

Ben bundan bir yıl önce bir mg4 comfort satın aldım. Araçtan çok memnunum. Aracımı geçtiğimiz aylarda Ankara'da doğan trend'in kendi servis ağı olan Ankara doğan trend otomobilite servisine bıraktım. Bırakırken de amacım aracımı otomatik bagaj kapağı takılmasıydı. Aracımın şarj olurken soket ışığı yanmadığından dolayı mümkünse güncelleme yapılmasını istedim.

Oradaki arkadaşlar çok ilgiliydi ve aynı gün bagaj kapağımı taktılar. Ancak güncelleme yapılırken servisin hatasından dolayı aracımın vites seçici beynini yaktılar. Hemen üç gün sonra bana ikame aracımı verdiler ve parçanın yurt dışından geleceğini, on hafta içinde geleceğini söylediler. Bense beklemeye başladım ve kimseyi iyi niyetten rahatsız etmedim. Hatta aracımın teslim tarihi üzerinden bakanlığımızın belirlediği kurala göre 45 iş günü geçmesine rağmen bir tebligat bile çekmedim.

Ben artık saymayı bıraktım ve parçanın nerede olduğunu servisin kendisi bile bilmiyor. Aracım öylece yatıyor. Ben de geçtiğimiz aylarda mg4 comfort kullanıcılarına model yükselttiklerinde 200.000 TL kredi ile sıfır araç verildiğini gördüm. Bu kampanyadan yararlanmak istedim ya da aracımı bozdukları için aracımı ikinci el fiyatıyla almalarını talep ettim. Ancak bana 800.000 TL gibi komik bir rakam teklif ettiler.

Gerekçe olarak da aracımın 36.000 km'de olmasını gösterdiler. Bu firmayı seçmekle hata mı yaptık bilmiyorum ancak servisten talebim aracımı sıfır ile değiştirmeleri veya bir üst pakete geçişimde yardımcı olmalarıdır. Çünkü tebligat çeksem de zaten bu hakkım devam etmektedir.

04 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

09 Kasım 2024 08:57

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Sıfır Araçta Kronik Sorun: Jant Titremesi Ve Yetersiz Servis Desteği!

07 Şubat 2025 14:59
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye MG4 Comfort Uğultu Sesi

03 Haziran 2025 11:38
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 12:33