Osman sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs Aracın SENSÖR-BOYA Hatası Ve Bayinin İlgisizliği

MG Türkiye Mg Hs Aracın SENSÖR-BOYA Hatası Ve Bayinin İlgisizliği
28 Haziran 2024 01:00

Doğan Trend Basın Ekspres'den 08.06.2024 tarihinde teslim almış olduğumuz HS Luxury aracın teslim aldığımız esnada sol ön çamurluk üstünde boya kalkması olduğunu gördük. Gün içerisinde aracın ön park sensörlerinde plakalıktan kaynaklı sensör hatası almaya başladık. Bayi teslim aldığımız zaman boya kalkması için sonradan rötuş yapacaklarını söyledi. Ertesi gün sensör hatasını kendileriyle paylaştık, bize vidalayın, sökün tekrar takın, silikon ile yapıştırın vb. tarzında problemi bizim çözmemize yönelik şeyler söylendi ve yardımcı olunmadı. Ertesi gün merkezi arayıp şikayet kaydı oluşturdum, bayi bizi arayıp aynı şekilde kendilerinin bir şey yapamayacağını, aracın üretiminde hata olduğunu söyledi. Bayiye gidip aracın kusurlu aldığımızı ve bu yüzden iade etmek istediğimizi söyledik, merkezden kayıt açmanız gerekiyor dediler. Merkezden kayıt açtık, 2 gün sonra beni şahsi numarasından biri arayıp çamurluk üzerindeki boya kalkmasının aracı iadeye sebep olmadığını söyledi. Kendisine durumu açık ve net bir şekilde anlatmama rağmen kusurun büyüklüğü veya yerinin önemli olmadığını, benim sıfır aldığım aracın kusursuz bir şekilde teslim almam gerektiğini söyledim ama kabul etmedi ve bayram sonrası arkadaşlarım sizi arayacak, boyaya rötuş yapacak ve sensör sorununuzu halledecek dedi. Henüz tarafımızca iletişime geçen kimse yoktur. Gerekli mecralara da şikayet kaydımızı verdik. Önümüzdeki hafta da mahkeme yoluyla şikayetçi olacağız. MG araç almayı düşünen herkese vereceğim net tavsiye şudur: Araç ne kadar donanımlı olursa olsun, konfor derecesi ne olursa olsun, maalesef bayi ve servisi oldukça yetersiz ve fazlasıyla profesyonellik dışıdır. Yaşayacağınız en ufak bir problemde fazlasıyla mağdur durumda kalacaksınız.

profile profile profile
28 Haziran 2024 09:29 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

01 Temmuz 2024 12:01

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

01 Temmuz 2024 12:03

Tarafıma yapılan geri dönüş önce ki bildirimlerden farklı değildir. Servis ve onarım işlemleri için henüz kimse tarafımıza dönüş yapmamıştır.

Kardeşler
Kardeşler

1 haftadır bu aracı inceliyorum tam alacaktım bu Forum aklıma geldi şu anda vazgeçmiş bulunmaktayım umarım mg bu durumu dikkate alır

Ben bu kadar yüksek şerefli ve yüksek namuslu bayi çalışanları görmedim. Her şey satana kadar sonrası muhatap yok.

Osman

Kesinlikle öyle. Bugün aracın maliyeye kayıt edilmediğini öğrendik satış sonrası tarafımıza herhangi bir ödeme ile ilgili evrak da teslim edilmediği için kayıt yapılamıyor. Satış temsilcileri ve bayi telefonlarımızı açmıyor. Merkezi arayıp bilgilendir yaptık fakat bugüne kadar hiçbir şikayetimize çözüm sunmadılar bunun için de bir çözüm bulacaklarını sanmıyorum. İş avukatlarla çözülecek belli ki.

Hüseyin
23 Ocak 2024 21:04