İlyas sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 22:34

11 Aralık 2023 tarihinde İzmir otoyolunda seyir halindeyken bir ay önce aldığımız MG HS marka aracımızın benzin deposuna yabancı bir metal cismin saplanması sonucu kaza geçirdik. Aradan kırk dokuz gün geçmesine rağmen defalarca MG müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen benzin deposu hala getirilmedi. Geçen hafta, 18 Ocak 2024 tarihinde müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, parçanın uçakla geldiği ve 10 gün içinde gümrükten çekileceği bilgisini aldık. Ancak benzin deposunu beklerken, bugün yaptığım görüşmede sürecin hızlandırıldığı ve parçanın uçakla gönderildiği söylendi. Her aradığımda farklı bilgiler veriliyor. MG otomobil almayı düşünenler, servis ve yedek parça hizmetlerini iyi araştırmalı.

31 Ocak 2024 08:21 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 08:52

Klişe bir cevabı bana vermeniz hiçbir şey değiştirmiyor 49 gündür yalan söylüyorsunuz mağdur olmamızda emeği geçen ihmali olan ne kadar birim ve çalışanı varsa Allah sizi bildiği gibi yapsın haklarımızı helal etmiyoruz şeytandan bulun olsun İnşallah

31 Ocak 2024 15:29

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 19:25

Yaklaşık 2 aydır benzin deposu gelmesini bekliyoruz Çin'den 3 günde kargo geliyor mg marka otomobil almayın son pişmanlık fayda etmiyor.

04 Şubat 2024 16:05

Klişe cevap hala çözüm yok benzin deposunun ne zaman geleceği konusunda bilgi verilmiyor 18 Aralık 2023 te siparişin verildiği benzin deposunun gelen yedek parçaların içerisinde görüldüğü opsiyon edildiği gümrükleme işlemlerinden sonra çekilip araca takılmak üzere servise gönderileceği söylenmişti 18 ocak2024 perşembe günü mg müşteri hizmetlerinden Merve hanım aradı benzin deposunun uçakla getirtildiğini gümrükten 1 hafta içinde çekilip servise takılmak üzere gönderileceğini söylemişti kazanın üzerinden tamı tamamına 54 ( elli dört ) gün geçmesine rağmen hala yalan söylenmeye devam ediliyor sosyal paylaşım platformlarından CİMER üzerinden ticaret Bakanlığına yurt dışında Amsterdam Hollanda'da bulunan mg Avrupa'ya e mailler yazdım şikayette bulundum birtek şikayet var üzerinden geri dönüş yapılıyor hiç kimse arayıp sormuyor yazıklar olsun...

MG Türkiye'de Yedek Parça Krizi: Müşteri Mağduriyeti Ve Güven Sorunu

23 Ekim 11:11
Garanti Kapsamındaki Araçta Parça Temini Gecikmesi Ve İkame Araç Sorunu

Nurhan
13 Mart 2024 21:40
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs Yedek Parça Sorunu

Furkan