Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Mercedes Cla 200 4matic

25 Ağustos 2023 19:53

2022 6.000 km 2023 Şubat ayında trafiğe çıkmış olan Mercedes Cla 200 4matic aracımı stop ettim ve sesli bir şekilde fan çalışmaya başladı. Bir gariplik olduğunu anladım aracı çalıştırmak istedim. Çalışmadı aradan yarım saat geçti ve fan durdu araç çalıştı motor harareti normal seviyesine gelince motor lambası yanıyordu ve kendi kendine stop etti. Tekrar fan çalıştı ve aynı şekilde yarım saat bekledik. Yol yardımı aradım çekici göndermeleri istedim. Baştan göndermek istemediler aracı kilitleyip uzaklaşın bekleyin dediler. Ben zaten saatlerce beklediğimi söyledim daha sonra çekici göndereceklerini söylediler. Çekici size yaklaşınca arayacaklarını söylediler 1 saat geçti. Arayan yok 2 saat geçti. Arayan yok ben bu süre zarfında sürekli yol yardımı arıyorum ve beklemem gerektiğini söylenildi. Daha sonra çekiciye ulaşamadıklarını söylediler ve ben 3 saate yakın beklemiş oldum. Çekici uyuyakalmış uyanmasını bekledik Mercedes yol yardım ekibi ve çekici yüzünden saatlerce mağdur oldum Madem çekiciye ulaşamadın beni neden bilgilendirmiyorsunuz sürekli aradığım için en sonunda ulaşamadıkları söylediler. Saat gece 01:00 de aramıştım 03.40 ta çekici geldi. Çekicinin hal hareketlerinden bahsetmek istemiyorum (kırmızı ışıkta çekmek kasidelere frensiz girip aracı zıplatması uykulu şişik gözleri vs) Sonuç olarak Kocaeli Mengerler'e aracı bıraktık ve aracın çok fazla elektronik olduğunu ve böyle şeylerin normal olduğunu iletişkinlikle alakalı bir durum olduğunu kablo ucu sıkılaşması yapıldığı söylenildi. Sıfır aracın başına bunların gelmesi ne kadar normal bilmiyorum. Şu an bir sorun yok fakat tedirgin bir şekilde araca biniyorum

27 Ağustos 2023 13:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes CLA200: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Simge
23 Ekim 2024 15:56

Haşim
23 Ocak 18:06
Sıfır Kilometre Mercedes C200 AMG İle Bitmeyen Sorunlar
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz C200 Servis Bakımından 151 Km Sonra Motor Mekanik Hasarı!

Bilal
27 Ağustos 2023 19:26

Mercedes C200'de Kronik Buji Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

17 Haziran 15:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46