Mercedes Sancaktepe Koluman Yetersiz Ve Bilgisi Servis -

24 Şubat 2024 12:03

Mercedes Sancaktepe Koluman Servisi, aracı alırken hiçbir evrak imzalatmadan, sanayideki ustalar gibi arabanın anahtarını teslim alarak 'Biz size haber vereceğiz.' bilgisini verdi. Normalde tabletler ile gidip fotoğraflar çekilip, araçta hasar olup olmadığı ve diğer bilgiler alınarak bu şekilde aracın teslim alınması gerekiyor. Ancak bu yapılmadı. Aracım bir gün sonra hazır denilerek çağrıldım, üç saat bekleme salonunda bekletildim ve bir çay veya kahve servisi, ilgi alaka hiçbir şey yok, sanayide bir tamircide beklemiş gibiydim. Aracım geldikten sonra kapı menteşeleri yapılmamış, radar sensörü hala bozuk, çarpışma önleyici hala bozuk şekilde aracım bana teslim edilmeye çalışıldı. Sonrasında teslim almadım, menteşeler için bir gün daha araç kaldı. Aracı aldığımda radar sensörü hala bozuk, çarpışma önleyici hala bozuktu. Ne işlem yapıldı dediğimde 'Bizde çalışıyordu, hiçbir işlem yapılmadı.' dendi, bu arızalar sistemde gözüküyor. 30 gün içinde 20 kez arıza ışıkları yanıyor ve bildirimler geliyor. Ben bunların videosunu ve resimlerini çekip göstermeme rağmen işlem yapılmamış ve hiçbir şey yokmuş gibi araç bana teslim edildi. Esentepe ve Sancaktepe Koluman servislerinde bu arızalarla ilgili onlarca şikayetim var ve hiçbiri çözülmüyor. Bu sebepten dolayı servislerin yetersizliği ve ilgisizliğinden dolayı şikayetçiyim. Farklı servis seçmeleri Mercedes'in yararına olacağı kanaatindeyim. Bu şikayetlerim çözülmezse Türkiye'de ve Avrupa'da tüm platformlarda bu şikayetleri dile getireceğim bilgilerinize.

24 Şubat 2024 21:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

Mercedes-Benz Glb-200 Aracıma Daha Binmeden Arıza Nedeniyle Serviste

03 Ekim 2023 00:07

Mercedes Koluman Sancaktepe Mağduriyet

26 Haziran 2024 18:34
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 20:31
Sıfır Kilometre Mercedes'te İlk Kullanımda Motor Arızası Ve Çözüm Eksikliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 15:58
Mercedes-Benz Elektrikli Araç Batarya Arızası Ve Servis Sorunları
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Koluman Servisinde Tekrarlayan Sorun Ve İkame Araç Mağduriyeti

23 Eylül 11:09