24 Eylül 2024 09:30

16.06 bayramın bayramın 1. Günü ufak çağlı bir trafik kazası geçirdim, bayramda servisler kapalı olduğu için 24.06 günü aracımı kendim Beylikdüzü Has Otomotive teslim ederek tamiri konusunda beklemeye başladım. Araçta yürümeye engel bir durum olmadığı gibi motor, kaporta gibi kritik yerlerde de bir sorun yok tamponun bir tırnağı ve ismini bilmediğim bir parça daha bekliyoruz. Ancak bekleme süresi 3 ay olamaz. Araç 3 aydır kullanılmadan serviste bekletilmez. Bayi elemanları G** hanım ve S**** bey olabildiğinde yardımcı olmaya çalışıyorlar ancak Almanya dan gelmeyen bu parçalar sebebiyle müşteri olarak daha fazla mağdur edilmek istemiyorum. Hangi çağdayız ki bu parça gönderilemez. Almanya daki evime uçağa binerek maksimum 4 saatte ben ulaşabiliyorken dünya markası olan koca Mercedes firması 2 parçayı gönderemiyor mu? Üretimi mi yok? Aracımı sıfır aldım henüz 1 sene olmamışken yaşatılan bu mağduriyet normal mi sayılıyor? Mercedes merkez yetkililerinden müşteri olarak bekleyen parçanın gönderilmesi için gerekeni yaparak aracımın teslimi konusunda dönüş bekliyorum parça geldiğinde ve aracım teslim edildiğinde hemen aracı satarak sizden kurtulacağım ufak bir kazada bunu yaşıyorsanız siz daha çok mağdur edersiniz insanları. Ayrıca bu bekleme süresinden dolayıda yasal yollara başvuracağımı buradan da bildirmek isterim.

24 Eylül 2024 13:01 (Şikayetten 3 saat sonra)

BİM daha ilgili müşterileriyle. Mercedes artık vasat bir araba markası

Volkan

Almanya daki evim ayrıntısı önemli'''

Mercedes Sahibi Olmak Pişmanlıkmış!

Gamze
22 Ağustos 2024 20:27

Sezer
09 Ekim 2024 11:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz Tedarik Zinciri Problemi

Ahmet