Ankara Koluman'da Güven Sarsan Şanzıman Sorunu

23 Aralık 2024 20:48

Merhaba, 2016 model gla Dizel marka araba sahibiyim. Şu an 90.000 km de olan arabamın tüm yıllık bakımlarını yıl sonunda Ankara Koluman da yaptırdım. Arabam ekim ayından itibaren zaman zaman 1 kaç kere kırmızı ışıklar'da durduğunda kalkarken istop etti. En son ise Kasım ayında şanzıman uyarısı verince derhal Ankara Koluman a gittim. Her sene sürekli gittiğim Koluman da bir süre sonra elime bir kağıt tutuşturularak, arızanın Şanzıman Kumanda Kutusunda olduğu ve işçilik hariç 91.400 TL Fiat olduğu söylendi. (daha bakım yok). Ve bir iyi niyet indiriminden yararlanamayacağım da söylenince bir arkadaşımın önerisi ile başka yetkili servis olan Hasmer e gittim. Ve 4 Aralık çarşamba bıraktım. 2 gün sonra geri dönüşte arabamın iki aküsünün de zayıfladığını, aküleri değiştirince arızanın giderildiğini bakım ile beraber ücretin 28.784 TL olduğu söylendi. 9 Aralık pazartesi günü ödememi yapıp arabamı aldım.
Demem o ki Kasım ayından Aralık ayında Hasmer e gidene kadar olan sürede güvendiğim Koluman dan beni ortada bıraktığı için daha arabanın tam arızasının ne olduğunu tam anlamadan söylenen işlem ve miktarın yanlış olduğunu öğrenmiş, ve bundan sonra sarsılan güvenimin nasıl giderileceğini bilmediğimden bu dilekçeyi yazmayı uygun gördüm.
Gereğinin yapılmasını rica ederim.

25 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mercedes-Benz Garanti Sorunu!

14 Şubat 2024 15:19

Mercedes Servisinde İyi Niyet Garantisi Hayal Kırıklığı

06 Kasım 2024 22:33
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

2024 Model Mercedes Benz E 220d Şikayetlerimiz

Abdurrahman
29 Haziran 2024 12:46
2024 Model Mercedes Benz E 220d Şikayetlerimiz

Mercedes Koluman Ankara Çankaya

28 Aralık 2023 12:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz'in Kendi Eliyle Hasar Verdiği Araç İle İlgili Tavrı

23 Kasım 2023 21:13