Mehmet sonuçtan çok memnun

Media Markt Haier Marka Kurutmalı Çamaşır Makinesi

20 Ocak 2024 16:32

15.01.2024 tarihinde Media Markt internet sitesi üzerinden sipariş verdiğim Haier marka kurutmalı çamaşır makinesi (Haier HWD120-B14979-S) 17.01.2024 tarihinde teslim edilmiş, 19.01.2024 tarihinde de teknik servis tarafından kurulmuştur. Bugün yani 20.01.2024 tarihinde ilk defa yapmış olduğum yıkama esnasında yıkama başlarında makinenin içerisinden takırtı sesleri geldiğini gözlemledim. Daha sonrasında sıkmaya geçtiğinde ise çok yüksek bir takırtı sesi ile makine gezinmeye başladı. Öyle yüksek ses ve takırtılar geldi ki, yıkamayı devam ettiremedim. Sanki hilti ile duvar kırıyormuş gibi seslerden bahsediyorum. Cep telefonum ile videosunu da aldım; ancak buraya yükleyip yükleyemeyeceğim den emin değilim. Şimdi yıkayamadığım çamaşırları alırken fark ettim ki kazanı çevirdiğimde, kazanın zor döndüğünü ve içeride bir şeyler tarafından engellendiğini ve takıldığını fark ettim. Bu şikayeti yazmadan önce Haier müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydımı oluşturup teknik servise yönlendirdiler. Sonrasında ise Media Markt müşteri hizmetlerini arayıp iade süreci hakkında bilgi aldım.

Avrupa'da çok yaygın kullanılan ve Türkiye pazarına yeni girmiş bir markadan aldığım ilk ürünün arızalı çıkması ve beni mağdur etmesi, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir de o kadar çamaşır yıkanmayı bekliyor. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

20 Ocak 2024 17:02 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

20 Ocak 2024 17:13

Umarım bu sefer videoyu eklemiştir.

Nazmiye
Nazmiye

Taşıma vidalarından birini çıkarmamışlar "gibi ses geliyor"

Cenkay sonuçtan memnun değil

10 Ağustos 2025 23:00
Kurulum Ücreti Ve Geciken İade Süreci Nedeniyle Mağduriyet
kurulum-ucreti-ve-geciken-iade-sureci-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
kurulum-ucreti-ve-geciken-iade-sureci-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 16:41
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 19:41

Media Markt Kategorileri