Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Mail Adresi Güncelleme Sorunu: Media Markt'ta Yaşanan Karmaşa

27 Kasım 2024 20:19

Merhaba,

Maalesef çok basit sorunum yine çözülmedi. Bir hafta kadar önce uygulama üzerinden mağaza teslim şeklinde telefon satın aldım arkadaşımda teslim almak için ürünü mağazaya gitti. Mail adresime QR kod geliyormuş onu söyleyip mağazadan teslim alabilirmiş. Fakat çok uzun süre mail gelmedi çünkü geçtiğimiz iki yıl içinde aynı sorun için defalarca aradığım Media Markt bana mail adresinin güncellendiğini söylemişti. Bu benim aklıma sonradan geldi ve kullanmadığım eski mail adresinin şifresini almaya çalışmakla uğraşırken de vakit geçti ve Media Markt'ın güncelledik dediği mail adresi yüzünden arkadaşım mağazada beklemek zorunda kaldı. Daha sonra yine müşteri hizmetlerinin fark etmesi veya söylemesi gereken şeyi ben fark ettim deneyerek. O da şu: her iki mail adresine aynı şifre ile girildiğinde de aynı Media Markt Club üyeliğine giriyor. Biriken puanlarım vs. De aynı. Bunun için bu hafta kaç kere talep açıldı ve aynı şeyi her seferinde çözümlenecek deyip tekrar tekrar anlatmak durumunda kaldım. Bu mailde de çözümlendiği söylenmiş fakat çözülen bir şey yok. Yine kişisel bilgilerimde e-posta adresi eski mail gözüküyor ve yine değiştir dediğimde yeni mail adresine 6 haneli kod gittiği söyleniyor fakat bana yine eski mail adresine böyle bir hesap zaten var şeklinde bir mail geliyor. Karışıklığı anlatabildiğimi umuyorum. Lütfen bu sistemsel hatanızı çözün artık. Sadece Media Markt yüzünden kullanmadığım bir mail adresini açık tutmayacağım. Kulaklık almak istiyorum. Media Markt üzerinden fakat bu sorun çözülmeden artık hiçbir şey almayacağım sonunda Media Markt'dan vazgeçmek zorunda kalacağım. Bu kadar basit bir şey çözümlenemiyorsa. Üstelik eski alışveriş yaptıktan sonra eski nail adresine atılan fatura, sözleşme vs. Bunların yeni mail adresime atılmasını istiyorum.

27 Kasım 2024 20:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Dilek K. “Mail Adresi Güncelleme Sorunu: Media Markt'ta Yaşanan Karmaşa” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2024 19:24

Merhaba Dilek K. 241129-064893 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Mail Adresi Güncelleme Sorunu: Media Markt'ta Yaşanan Karmaşa” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Club Kartı Puan Aktarımı Sorunu

04 Ekim 2024 17:58

12 Kasım 2024 14:07
Yanlış Adrese Gönderilen Sipariş Ve İptal Sorunu
Canberk sonuçtan çok memnun

Fatura E-postaları Ve SMS Doğrulama Sorunu

27 Ekim 2024 15:24
Fatura E-postaları Ve SMS Doğrulama Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 23:21

Media Markt Kategorileri