Yusuf sonuçtan çok memnun

Mavi Black Premium Kot Pantolonumun Ağ Kısmından Yırtılması

06 Ekim 2024 20:25
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri yetkilisi Meltem hanıma ilgisi için teşekkür ederim.”

05 Ekim 2024 10:56

Mavi jean'dan aldığım kot pantolonum ağ kısmından yırtıldı. Bu kadar iyi bir markanın neden kalitesiz kumaş kullanır anlamış değilim Çok severek giydiğim pantolondu sürekli maviden alırdık kotlarımızı montlarımızı ama maalesef bu durum bizi de şaşırttı

04 Ekim 2024 18:35

Mavi Jeans kvnç kot pantolon bende 1.5 yıl oldu ve aynı yerden kendiliğinden yırtıldı böyle köklü bir firmanın bu kadar kalitesiz olması beni gerçekten çok üzdü severek giydiğim kot pantolonumdu gerçekten fark ettiğimde çok utandım. İyi birileri bu yırtığı fark edip beni uyarmadı.

04 Ekim 2024 18:18

1.5 yıl önce Van Mavi Jeans mağazasından aldığım mavi Black Premium kvnç marka kot pantolonumun ağ kısmında kendiliğinde yırtıldı ve rengi de attı. Biz ailecek Mavi giyiniyorduk ama bu durum bizi üzmüştür. Bu durumda bu çok sevdiğim güzelim pantolonu çöpe atmak istemiyorum.

07 Ekim 2024 09:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Yusuf Ç., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

07 Ekim 2024 18:00

Müşteri hizmetleri yetkilisi Meltem hanıma ilgisi için teşekkür ederim.

Mavi Pantolonun Ağ Kısmında Yırtılma Ve Ret Edilen Değişim Talebi

Muammer
10 Aralık 2025 09:38
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
20 Ağustos 2025 16:39
"12 saat içinde mavi müşteri temsilcisi tarafından arandım, yeni bir ürün ile değişimi sağladım çok teşekkür ediyorum 🙂"
Tüm Mavi Pantolon Şikayetlerini Gör

Mavi Kategorileri