07 Ağustos 2024 13:12

Massimo Dutti online'dan, mağazaya gönderim ile Galataport şubesinden teslim alınacak şekilde iki tane ürün aldım. Ürünlerden bir tanesi stok hatası nedeniyle birkaç hafta sonra iptal oldu, diğer ürünü de farklı bir mağazada görüp beğenmemem sebebiyle iptal edemeyeceğim için ürünü teslim almayarak iade sürecine girmesini bekledim. Ürünü teslim almadığım halde mail ile teslim alındığına dair bir bildirim geldi ve uygulamada da teslim alındı şeklinde gözüktü. Kontrol edilmesine ilişkin hem WhatsApp'tan hem de irtibat numarasından iletişime geçtim. WhatsApp üzerinden ürünün iade sürecine gireceği için böyle gözüktüğü belirtildi, telefonla görüşmeme istinaden de şikayetimi alıp yazılı dönüş yapılacağı belirtildi. Yazılı dönüşte "Talebinize cevap olarak, xxx numaralı siparişinizin teslim edilmiş olarak kayıtlı olduğunu belirtmek isteriz." cevabı iletilmiş. Tekrar arayarak şikayette bulundum ama bana mağazayı ziyaret edebileceğim söylendi, mağaza numarasını talep ettim sistemde olmadığı belirtildi (kendim de kontrol ettim, Galataport şube numarasına ulaşamadım). Sonuç olarak, İnditex çatısı altında başka hiçbir markada böyle kötü yönetilen bir süreçle karşılaşmadım. Hem online uygulaması hem de satış sonrası ilişkileri bir hayli ilkel kalmış. Ayrıca ürün durumu web sitesinden giriş yapınca da farklı görünüyor. Bir an evvel ücret iademin yapılmasını istiyorum, ürünü teslim almadığım kamera kayıtlarından ve farklı şekillerde tespit edilebilir. Bir daha online alışveriş yapmayı da düşünmüyorum.

Teslimat Gecikmesi Ve Hatalı İade Süreci Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

30 Mayıs 2025 08:55

14 Ağustos 2024 15:14
İsmail sonuçtan memnun

18 Ocak 2025 12:45
Massimo Dutti'den İptal Edilen Siparişin İadesi Yapılmıyor
Ayberk sonucu yetersiz buldu

28 Aralık 2023 16:00
Massimo Dutti Ücret İadesi Yapılmadı.
Massimo Dutti Ücret İadesi Yapılmadı.
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 11:12