Martı Tag Müşteri Temsilcisine Ulaşamıyorum

23 Eylül 2024 20:143.551

Merhaba, Martı TAG müşteri hizmetlerini aradığımda telefonum aramaya düşmüyor, direkt kapanıyor ve hiçbir şekilde müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Ekstra olarak sürücü belgeme yeni bir sınıf ehliyet ekledim ve sürücü belgemi de yenilemek istiyorum fakat ne kadar müşteri temsilcisini de arasam, mail de atsam bir türlü çözüme kavuşamadı. Sözde anında iletişim diye reklam yapılıyor ama sürüşte başıma bir şey gelse müşteri temsilcisine bile ulaşamıyorum.

23 Ekim 2024 18:27

Martı tag destek merkezini aradığımda hat düşmeden kapanıyor, farklı aramalarda hiçbir sorun yok sadece o numarada sorun yaşıyorum. Başka bir numaradan müşteri temsilcisini aradığımda kaba bir şekilde telefonu yüzüme kapattılar... Kendi aracımla yolculuk yaptığımda başıma bir şey geldiği durumda asla müşteri temsilcisine ulaşamayacağım farklı numaradan ulaşırsam da kendi numaranızdan arayın deyip yüzüme kapatıyorlar. Çok kötü bir sistemi var bunun dışında bir sürü sorun yaşadım umarım bu sorunları çözerler.

Serkan
24 Eylül 2024 12:19

Sorunum çözüm aşamasında. Teşekkürler...

24 Eylül 2024 12:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Serkan
24 Aralık 2024 17:12

Talebimle ilgili bir görüşme sağlanmadı

19 Haziran 21:29

Martı sürücüye 1 ay önce evraklarımı yükledim ancak bir aydır değerlendirme aşamasında diyor arıyorum telefonlar çalmadan kapanıyoe mail atıyorum asla dönüş olmuyor işlem hala değerlendirme de diyor bir ayı geçti hatta lütfen çözüm bulun asla iletişime geçemiyorum

4 Şubat 2025 17:03

0850 308 3419 ve 08508400824 numaraları martı tag müşteri hizmetleri ve ben bir soru sormak, bilgi almak için aradığımda: "martı tag sürücü uygulamasının içinden destek kısmına girip, oradan destek alabilirsiniz" diyerek yüzüme kapatılıyor. Oysa ben sürücü değilim, olamıyorum. Olamama sebebimi de öğrenmek için aradığımda bu saçma operatör yönlendirmesi ile telefon kapanıyor

24 Aralık 2024 16:04

Martıya üyelik yaptım hiçbir bildiri olmadan her gün hesabımdan otomatik para çekmiş kullanmadığım halde paramın iadesini talep ediyorum gereğinin yapılmasını arz ederim bu arada müşteri temsilcisine ulaşılamıyor #martıtag #martı

8 Aralık 2024 12:582.070

"Çok teşekkür, iyi çalışmalar diliyorum"

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih