Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Martı Mersin Sorunlu Scooterlar, Alan, Müşteri Hizmetleri

13 Şubat 2024 23:08

Martı uygulaması scooter bakımı konusunda yetersiz bir şirkettir. Rekabetin az olması nedeniyle müşteri memnuniyetine önem vermedikleri görülmektedir. Müşteri hizmetleri yeterli desteği sağlamıyor. Bugün sırtımda bir çanta ve laptop ile Scooter kullanırken, gideceğim 1 km mesafedeki yerin uygulama tarafından şehir merkezine sınırlama getirildiğini fark ettim. Evimin caddesindeki scooterın freni bozuk, çamurluğu sallanıyor ve sürekli sorun çıkarıyor; ya fren tutmuyor, ya lastik patlak, ya da yolda yalpalıyor. Scooter, sürmeye başladığım anda kendini frenlemeye başladı. Scooter fren yaparken, alandan çıkmak için durdurmayı düşündüm ancak ceza uygulanacağı konusunda uyarıldım. İki çanta sırtımda, scooterı iterek ve rahatsız edici BİP sesine katlanarak, kullanmadığım halde ücret kesilerek alandan çıkmayı başardım. Bu durum gerçekten üzücü. Şehir merkezinde, gideceğim yer 1 km mesafede ve alandan çıktığınız uyarısı aldım. Müşteri hizmetleri, sorumluluğu müşteriye yükledi. Telefonla alana bakarak, bozuk Scooter ile nasıl gideceğim? Umarım sizin de karşınıza çıkar. 'Paylaşımlı sistem' diyorsunuz ancak öncelikle scooterlarınızı tamir etmelisiniz. Politikanızı gözden geçirip, müşterilerin mağduriyetini gidermelisiniz. Sorunları çözemeyen bir şirkete paylaşımlı sistemi uygun bulmuyorum. Mağduriyetleri çözemediğiniz için üzgünüm. Lütfen etiketleme konusuna girmeyin.

14 Şubat 2024 07:36 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

14 Şubat 2024 12:01

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

15 Şubat 2024 03:11

Saat 18.00 dan sonra müsaitim

19 Şubat 2024 11:30

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

21 Şubat 2024 09:45

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

23 Şubat 2024 01:25

Hesabımı silme talebi yolladım 23.02.2024 saat 01:23 Hesabımın kapatılmasını talep ediyorum

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
30 Temmuz 2023 00:40
"Martı ekibinden Sena hanım açıklayıcı bir şekilde durumu aktardı, Şikayetvar ekibine ve Sena Hanıma teşekkür ederim"
Martı Scooter Güvenli Alan Problemi
Can sonuçtan hiç memnun değil

Martı Scooter Kilitleme Sorunu Ve Haksız Cezai İşlem

16 Ekim 2024 11:47
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ceza Ve Teknik Sorun Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım, Borcun İptalini İstiyorum

15 Eylül 2025 14:55
haksiz-ceza-ve-teknik-sorun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-borcun-iptalini-istiyorum-6.jpg
haksiz-ceza-ve-teknik-sorun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-borcun-iptalini-istiyorum-4.jpg
haksiz-ceza-ve-teknik-sorun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-borcun-iptalini-istiyorum-3.jpg
haksiz-ceza-ve-teknik-sorun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-borcun-iptalini-istiyorum-2.jpg
haksiz-ceza-ve-teknik-sorun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-borcun-iptalini-istiyorum-1.jpg
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
29 Ekim 2023 13:30
"Müşteri hizmetleri beni aradı sorunumu çözdü teşekkür ederim"
Martı Scooter Haksız Yere Ceza Kesiliyor
Martı Scooter Haksız Yere Ceza Kesiliyor