Adana Real Madame Coco Pişmanlıktır

Adana Real Madame Coco Pişmanlıktır
21 Temmuz 2024 02:01

Adana Real Madame Coco mağazasından aldığım ürünler için 'Poşet ister misiniz?' sorusuna 'Büyük olanı istiyorum' dedim. Kasada iki personel vardı. Benimle ilgilenen kişi büyük olanı verirken yanındaki kişi 'Hayır, ürünün boyutuna göre poşet verebiliyoruz' dedikten sonra bir de 'Büyük poşetimiz fazla kalmadı, o yüzden vermiyoruz' dedi. Fakat ben orada büyük poşetlerin olduğunu görüyordum. Ayrıca satın aldığım ürünlerimin boyutu küçük değildi. Söylediklerinin inandırıcı olmadığını ve ayıp ettiklerini söyledim. Ve bana sormadan orta boy poşet kasadan geçirilmişti. Sonrasında tekrar geri döndüm ve poşetle birlikte iade yapılmasını istedim. Aynı kişi bana sıraya geçmemi söyledi ve kasayı terk etti. Sıraya geçtiğim esnada önümdeki şahsa sormadan bana 'yok' dedikleri, 'az' dedikleri büyük poşeti verdiler. O da orta boy istedi, değiştirdiler. Saygı ile davranan müşteri olarak 2 yaşındaki kucağımda çocuğumla sırada bekledim. Bu zamana kadar bir sürü ürün aldığım mağaza bana ürün küçük, fiyatı az diye para ile sattığı poşeti çok gördü. Sıra bana gelince benimle ilgilenen asıl kişi başka birini çağırarak yanındaki kasada iade yapmasını istedi. Çoğu mağazada çocuklu kadınlara öncelik tanınırken bu kadar saygısızca davranılmasını gerçekten anlam veremedim. Sırada beklettiler ve kendileri başka müşterilerle ilgilendiler. Yapılan saygısızlığı kınıyorum. Ve sizden bir daha alışveriş yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. Ağzımdan tek bir hakaret, kötü söz çıkmadı. Ona rağmen bile kimse gelip 'Özür dileriz, telafi edelim' bile demedi. Müşterilerle ilginiz sıfır. İndiriminiz sizin olsun, sayısız ürün aldığım Adana Real içindeki Madame Coco pişmanlıktır.

22 Temmuz 2024 18:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 12:12
madame-coco-magazasinda-poset-ucreti-ve-nezaket-sorunu-1.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 18:34

11 Mayıs 2024 13:40