Züleyha
06 Mayıs 2024 17:45

Madam10.com sitesinden 21/03/2024 tarihinde 919.50 TL'ye Darphin kırışıklık karşıtı göz kremi aldım. Ancak ürünü kullandığımda kireç gibi yayılmadı, göz altım katlandı resmen. Ürünün orijinalliğinden şüphelenip firmaya ulaşamayınca şikayet oluşturdum. Ürünün orijinal olduğu, Ugur Akdeniz eczadan aldıklarını, Ugur Ecza nin da kendilerine ait bir eczane olduğunu, aslında direk Darphin den aldıklarını ve Darphin den teyit edebileceğim söylenince güvendim, serumla kullanmaya çalıştım bir süre ama kağıt gibi katlanma görüntüsü devam etti ve kırışıklık belirginleşince bıraktım Kırışıklık geçicidir diye serumla desteklemeye çalıştım dermatolog tavsiyesiyle başka ürünlerle sorunu azaltmaya çalıştım. 1- 2 gün önce batch kodu sorgusunu öğrenince sorgulattım ve ürünün Ekim 2020 de üretildiğini öğrendim. 4 yıl yahu. Maalesef raf ömrü dolmuş ürün kullanmama sebep oldular hem de göz çevresi gibi hassas bir yerde. Kırışıklığım olmasın diye aldığım ürün göz altımda kırışıklığa sebep oldu, dermatolog a gittim dünya masraf ettim hala geçmedi sorunum. Hala sinirim geçmiyor, pes yahu, bile bile çöpe atılması gereken ürünü bana satıp, sağlığımla oynadılar, yazıklar olsun. Darphin le de görüştüm, sağlığım için asla kullanmamı!, ürünü de atmamamı, Tüketici Mahkemesi'ne gitmemi istediler. Ama satıcı firmayı da arayıp, ürünü göndermemi istemiş. Ve satıcı firma da ürünü Darphin'den tedarik ediyormuş. 1 aydır dermatoloğa gidip geliyorum, kremin 20 katı masraf ettim, hala sorun düzelmedi. Her iki firma da birbirini suçluyor, olan bana oldu, artık Tüketici Mahkemesi çözecek, insan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı!

07 Mayıs 2024 08:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Nurseda sonuçtan memnun

Nurseda
12 Mart 2025 15:01
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Daha Önce Sorunsuz Kullandığım Krem Cildimi Mahvetti, İade Ve Tedavi Talep Ediyorum

Öykü
06 Mayıs 2025 11:33