Defne sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 21:18

03.08.2024 tarihinde İstMarina m. A. C cosmetic'e biten ürünlerimi tekrar almak için gittim. Kaş kalemi alırken çalışan beyefendi ile sohbet ettik eski fondötenim sordum daha iyisi var mı nasıl diye, beyefendide başka daha doğal duran ince bir fondöten olduğunu söyledi. Makyajlıydım ürünü yüzümde denemedim. Sadece elimin üstüne döküp emilimine baktık. Bunu da ben hatırlamıyorum ancak beyefendi kameraya bakıp söyledi bana muhtemelen öyledir. Sıkıntı yok ürünleri aldım beyefendi testerını da vermişti fondötenin. Eve gelince yüzümde nasıl durur diye kutuyu açmadan önce tester denedim. Ve beğenmedim. Eski fondötenim daha iyiydi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım iade ve değişim yok dediler ben de bilgim olmadığını söyledim. Mağaza ile görüşün dediler. Mağaza yetkilisi ile çalışan beyefendi görüşmüş ancak değişim kabul edilmedi. Üstelik ürünün ambalajı açılmamış değişim süresi geçmemiş. Ürünü denedim ve memnun kalmadım tester ından. Ve eski ürünümden almak istedim yerine. Üstelik ucuz ürünlerde değil. Bu yapılan haksızlık. İade istemedim sadece dokunulmamış satılabilir durumdaki ürünü değiştirmek istedim firmanın zararına olan bir durum yoktu. Lakin böyle yaparak müşteri kaybettiler. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Satılabilir ürünü almamak değiştirmemek tüketicinin hakkına girmektir üstelik bana kasada iade ve değişim yok denmedi

Elif

Ben de bu ürünün c0 denedim, mağazada güzeldi ama eve gelince cildimde duruşunu beğenmedim ve hiç açmadım bile kutuyu, iade edemeyeceğim o halde ya tühhh 😢 açılmamış ürünü neden almıyorlar ki açılmış ürün anlaşılır zaten ya off param boşa gitti.

Golden Rose Fondöten Yanlış Numara Verilmesi Değişiminin Yapılmaması

13 Mayıs 2024 17:38
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 13:36