Merve sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 13:46

Kelebek Mobilya çatısı altında olan lova yatak'tan "viviana serisi" yatağı almıştık, ürün 2 sene olmadan deforme oldu ve garanti kapsamında değişimini istedik. Bize gelen ürün aynı ürün değildi, muadili dendi (wellness rest serisi). İnternetten iki yatağı karşılaştırmak istedik, çünkü hiç de muadil olabilecek konforda değillerdi. Gördük ki bizim yatağımızın fiyatı 33 bin küsur, bize dayatılan yatağın ise 7bin küsur. İki yatak nasıl benzer olabilir sorarım size? Bir an evvel viviana yatağımızı istiyoruz ya da üst segmenti muadilini... Tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağımızı bilmeni isteriz Doğtaş Kelebek/lova yatak.

26 Nisan 2024 11:40

Gelişme denmeyecek bir geri dönüş alıyoruz, sorunumuz hallolmuş onlara göre ve talebimizi kapatmışlar. Gerekirse her gün şikayet etmeye ve Kelebek/Doğtaş/Lova Yatak markasına güven olmayacağını herkese göstermeye çalışacağım. Bunun dışında yasal haklarımızı da arayacağız tabi ki. Lütfen kimse bu markalara güvenmesin, pişmanım kapısından girdiğim güne.

24 Nisan 2024 16:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Nisan 2024 11:43

Talebimizi kapattığını öğrendik, nasıl bize yardımcı olmadığınızı! Herkese anlatmaya yemin ettim! Kapınızdan girdiğim ve size güven duyduğum gün en büyük pişmanlıklarımdan... Hukuki süreçlerimizde görüşmek üzere.

26 Nisan 2024 11:49

2 sene önce ödediğimiz ücrete yakın bir ücrete sahip en kalitesiz yatağınızı bize göndererek (hatta o zaman ödediğimiz ücretten bile düşük bir ücrette şu an bize ilettiğiniz, hatta dayattığınız yatak) yaptığınız züğürt tesellisini kabul etmiyoruz! Bedenen de sağlığımız bozuldu ruhen de bu süreçte. Bunların sorumluluğunu almayı nasıl kabul etmediğinizi umarım herkes görecek!

27 Nisan 2024 00:15
Lova Yatak Yaptığın Yanlıştan Geri Dön!

Lova Yatak ın bizim yatağımızı aldığımız zamandaki ücrete en yakın ücretli yatağı bulma çabasını faturamızda bulabilirsiniz. Muadil yatak dedikleri Wellness Rest yatak ve bizim yatağımız olan Viviana yatağın görsellerini yan yana gördüğünüzde dahi aradaki 7 değil 77 farkı anlayabilirsiniz. Konforunu siz hesap edebilirsiniz sanırım!

27 Nisan 2024 23:57

Siz yaptığınız yanlıştan dönene kadar buraya şikayet eklemeye devam edeceğim, ama görüyorum ki marka değeriniz pek de umurunuzda değil. Kelebek Mobilya bünyesine eklediği yeni markalarla kan kaybediyor farkında değil.

28 Nisan 2024 23:11

Eğer garanti kapsamındaki yatağımı aynısı ile değiştiremiyorsanız üst segmente bir yatak vermek durumundasınız, bana konu hakkında bilgi vermeden dayatma ile alt segment bir yatak verip, eski de olsa daha üst segmentten olan yatağımı alamazsınız! Bu durumdan haberim olsaydı eski yatağımı almanıza izin vermezdim! Her gün şikayetlerime devam edeceğim usanmadan!

30 Nisan 2024 16:42

Kelebek Mobilya tarafından yeniden arandım ve deforme olan yatağımızın segmentinin bize dayatılan yatakla aynı olduğu söylendi, bu kadar fiyat farkı neden sorusuna asla mantıklı bir cevap alamıyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunduk, Kelebek bize yardımcı olmuyor, belki de yalnızca herhangi bir yatak (! ) temin ederek yardımcı olduğunu düşünüyor!

Fatih sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 10:23
"Kelebek Lova marka grubuna teşekkür ederim ürünlerinizi çok beğendik ancak Elazığ'daki bayi grubu çok kötü"
Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 18:59

09 Şubat 2024 13:23
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 22:51

31 Aralık 2023 12:43