Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
16 Şubat 2024 13:39

Ankara Nata Vega'daki Lova Yatak mağazasından Çift Kişilik Luxiaro Yorgan, Tek Kişilik Linear Yeşil Nevresim Takımı, Çift Kişilik Elda Beyaz Nevresim Takımı ve Çift Kişilik North Nevresim Takımı olmak üzere dört parça ürün satın aldım. Alışveriş tutarını kredi kartımla ödemek istediğimde, ödemenin sadece 'mail order' yöntemiyle alındığını belirttiler ve bu şekilde ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra e-fatura talep ettiğimde, faturanın e-posta yoluyla gönderileceğini söylediler ve yasal olarak geçersiz olan makbuzu verdiler. Eve gidip ürünleri denediğimizde, nevresim takımlarının standart yorgan ölçülerine uymadığını fark ettik. Ölçümleri yaptığımızda, Tek Kişilik Linear Yeşil Nevresim Takımı'nın uzunluğunun 220 cm yerine 210 cm, Çift Kişilik Elda Beyaz Nevresim Takımı'nın uzunluğunun 220 cm yerine 210 cm ve Çift Kişilik North Nevresim Takımı'nın genişliğinin 200 cm yerine 188 cm olduğunu tespit ettik. Üç nevresim takımının da ölçüleri hatalı çıktı. Bu nedenle, ürünleri hiç kullanmadan iade etmek için iki gün sonra mağazaya gittiğimizde, olumsuz bir yanıt aldık. Özellikle hiç açılmamış ve etiketleri üzerinde duran yorganın neden iade alınmadığına dair mağazadan mantıklı bir yanıt alamadık. Aynı gün hala alışveriş faturasını almadığım için mağazada iken faturayı talep ettim. Mağazadayken e-posta yoluyla gönderilen faturayı kontrol ettiğimde, fiyatı 6000 TL olan yorganın faturada 5000 TL olarak gösterildiğini gördüm. İtiraz ederek ve ısrarla mağazayı zorlayarak faturanın doğru bir şekilde yeniden düzenlenmesini sağladım. Yeniden oluşturulan faturada yorganın fiyatı doğru olarak 6000 TL olarak gösterildi. Bu işlemlerle ilgili kanıtları şeffaf bir şekilde aşağıda paylaşıyorum. İlgili yetkililer istedikleri takdirde bunları kontrol edebilirler. Ayrıca, Lova Yatak müşteri hizmetlerini arayarak şikayet kaydı oluşturmak istediğimde, bu mağazadan yaptığım alışverişin kendi sistemlerinde görünmediğini öğrendim. Tüm süreci resmi müşteri hizmetleri numarasına aktararak, zorlukla da olsa şikayet kaydını oluşturdum ve 8000796025 numaralı şikayet kaydının açıldığı bilgisini SMS yoluyla aldım. Sonuç olarak, nevresim takımlarının hatalı olması sebebiyle hepsinin iadesini ve Ankara Nata Vega'daki Lova Yatak (Mumcu Yatak) mağazasının yapmış olduğu bu usulsüz uygulamanın yetkililer tarafından incelenmesini talep ediyorum.

16 Şubat 2024 13:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

16 Şubat 2024 13:55

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Çözüm Merkezi

Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 19:05

25 Ağustos 2023 18:42
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Lova Yatak 4 Günlük Ürüne Değişim Yapmıyor

07 Eylül 2023 22:18
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 14:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 14:33