Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Temmuz 2024 22:20

LG 49UH770V televizyonumda kendi kendine darbe olmamasına rağmen yatay çizgiler çıktı. Yetkili servisle görüştüm fotoğraf istediler gönderdim. Panel arızası olduğunu ancak yedek parçasının temin edilemiyor cevabını aldım ardından LG Türkiye müşteri temsilcisini aradım durumu anlattım servisle görüşüp sizlere dönüş yapacağız dediler. Aradan 2 saat sonra beni arayıp servis doğru söylüyor yedek parçası temin edilemiyor dediler. 7 yıllık bir ürünün yedek parçası nasıl olamaz. 10 yıl yedek parça hizmeti sunmaları gerekirken bana teklifle geldiler. Teklif şu örneğin piyasada 30.000₺ lik olan LG marka televizyonu size 3000-4000₺ indirimli verelim dediler şaka gibi. 7-8bin₺ lik yedek parça ile çözeceğim sorunu 26.000₺ ye çözeceğim ve yine 7 8 yıl sonra bozulacak yedek parçası olmayacak. Bu konuda mağdurum. Ve tüketici koruma adına yardımlarınızı bekliyorum

profile profile

Turhan
Turhan

Ben de şimdi yaşadım aynı sorunu. Ekran değişimi özel firmalarda 10bin-13bin bandında. Bunu lgnin kendisinin karşılamaması saçmalık. Eskiden beyaz eşya elektronik eşyalar çok uzun yıllar dayanirdi. Devlet buna bir yaptırım getirmeli kaliteli yapsınlar mallarının arkasında olsunlar. Aksi takdirde bu milli servet hirsizligi.

Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
22 Kasım 2023 12:59
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
10 Eylül 2024 16:50
"Çok can sıkıcı ve uzun beklemeli bir süreç olsa da LG tarafından televizyonunuz bir üst modeli ile değiştirildi kendilerine teşekkür ederim."

LG 10 Yıl Parça Garantisine Rağmen Tamir Ve İade Yapılmıyor, Mağdur Edildim

Doğukan