Aytaç
27 Aralık 2024 23:48

@lgturkiye
2019 yılında Teknosa'dan aldığım 49sm8200pla marka model televizyonum 05/12/2024 tarihinde TV seyrederken görüntü gitti ama ses vardı. LG Türkiye WhatsApp hattından aldığım LG'nin yetkilisi servisi Evser Tekniği aradım ve televizyonu 06/12/2024 tarihinde Evser Tekniğe verdim, panelden kaynaklandığını söylediler. Panel birimine gönderdiler.
13/12/2024 tarihinde televizyonu tamir ettiklerini ve 8500 TL ücreti olduğunu söylediler. Hiçbir bilgi verilmeden televizyon tamir edildi ve bu 7 gün içinde iletişim sağlamak, bilgi almak vs. çok zor oldu. Hat düşmüyor, aranmıyor vs.
Aynı tarihte aradılar ve eve servis elemanları geldiler.
Ödemesini yaptık ve gittiler.
Birkaç gün sonra ekran dışa doğru açılmaya başladı ve LED'ler görünmeye başladı. Tekrardan Evser Tekniği aradım ve konuyu anlattım.
23/12/2024 tarihinde televizyonu kontrol için aldılar. 1 gün bekledim, hiçbir bilgi gelmedi ve 2. gün aradım ve tam olarak yine bilgi alamadım. Yeni tamir edilen bir ürün nasıl bu şekilde oluyor, diyorum bir cevap alamıyorum.
27/12/2024 tarihinde televizyon tekrar eve geldi ve kontrol ettiğimde düzelmiş gibiydi ama 3-4 saat sonra ekranın kenarlarından LED ışıkların parladığını fark ettik, yine ekran tam olarak yapılmamıştı. Bu LG Türkiye şikayet var her yere bildirdim ama hiçbir çözüme ulaşılmıyor. LG'nin bu kadar ilgisiz bir firma olduğunu bilmiyordum. LG kesinlikle pişmanlıktır. Bu kadar büyük bir firmanın bu kadar kötü bir teknik servisi olması garip. Tabii ki şu anda verdiğim tamir parasına mı yanayım yoksa tamirin düzgün şekilde yapılmamasına mı?

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
13 Aralık 2024 14:04

28 Aralık 2024 17:01

29 Mayıs 2024 11:42
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
21 Ağustos 2024 15:39