Hakki sonuçtan hiç memnun değil

LG 55QNED816RE Problemleri Ve Servis Yaklaşımı

LG 55QNED816RE Problemleri Ve Servis Yaklaşımı
Hakki
13 Şubat 2024 22:13

24.01.2024 tarihinde Hepsiburada Sitesi üzerinden Media Markt satıcısından LG 55QNED816RE ürününü satın aldım. Ürünle alakalı 3 adet sıkıntım var. İlk başta Media Markt mağazasına gittiğimde bu problemlerin orada olmadığını gördüm. Bununla alakalı LG müşteri hizmetlerini aradığımda bana servisin geleceğini ama hiçbir problem olmadığında veya kullanıcı hatası olduğunda servis ücretinin tarafımca ödeneceğini ilettiler.
1- Ekranın alt kısmında tırnak girecek kadar bir boşluk mevcut. Bunu ilk kez LG müşteri hizmetlerine ilettiğimizde bu durumun oldukça normal olduğu söylenildi.
2- Boş bir gri arka planda mouse imleci oynadığında dalgalanmalar gözükmekte ve bu oldukça ileri ki dönem için beni rahatsız etmekte.
3- Son model bir televizyon alınmış olup geforce now desteği var fakat oyun oynamaya çalıştığımda aşağıda görselde bulunan bellek yetersiz hatasını almaktayım.

Bahsettiğim gibi son teknoloji ve bu uygulamanın olduğu bir üründe nasıl bellek olmaz çok fazla anlayamıyorum. Firmadan beklentim daha üç hafta olan bir ürünü gelip yerinde ve bedelsiz olarak bahsedilen konular üzerinde tespit yapması. Fakat müşteri hizmetleri ve servis bana bunu ilk kurulum esnasında yapacağımı iletti. Bahsedilen bu durumlar ilk iki hafta da gözlendi ve ilk kurum esnasında da istesem de bunu zaten yapamazdım çünkü o an evimde internet bağlantısı yoktu.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
25 Temmuz 2023 14:47

Arda
24 Temmuz 2023 22:44
LG'nin Sitesindeki Yanlış Bilgi Bizi Mağdur Etti
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

LG Televizyonumda Kısa Sürede Ekran Kararması Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

Muharrem
05 Eylül 10:38
lg-televizyonumda-kisa-surede-ekran-kararmasi-ve-yuksek-servis-ucreti-magduriyeti-2.jpg
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
25 Haziran 2024 23:49
LG Hasarlı Ürün Satarak Müşterisini Kollamıyor
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Alınan LG 55QNED816RE Işık Sızması Problemi

Salih