Leyla Turizm Eskişehir Benim İçin Hayal Kırıklığı!

13 Ağustos 2024 19:31

Leyla Turizm Eskişehir İtalya turunu turdan bir gün önce bizim bavullarımız hazırken iptal etti. 3 gün tur şirketinin sahibine ulaşmaya çalıştık. Kendisi turu serbest bırakınca arayacağım, yarım saat sonra arayacağım, sesim kısıldı konuşamıyorum, müşteri ile aynı odada kalıyorum konuşamıyorum gibi saçma gerekçelerle aramalarımızı açmadı. Vize alamayanların olduğunu, parasının bir kısmını dönüşte vermek isteyenlerin olduğunu bu yüzden turun iptal olduğunu yazdı. Güya aylar önceden WhatsApp grubu kuracak bize bilgilendirme yapacaktı. Hiçbir şekilde bize bilgilendirme yapmadı. En az 15 gün önce bize bu konuda bilgi vermesi gereken acente sahibi biz arayıp durmasak bize haber bile vermeyecekti. Bir gün kalmış geziye çocuklarım heyecan içinde sabah akşam ne zaman gideceğiz saat kaçta diye soruyorlar onlara iptal olduğunu bile bir süre söyleyemedim. Çok üzüldüler biz de çok üzüldük. Leyla Turizm bizim için hayal kırıklığı oldu!

Hatice

Beni de rızam dışında WhatsApp yolu ile bu şahıs tehdit etti yazmamasını söylediğim halde avukata vereceğini mahkemede görüşeceğimizi söyledi suçum ise randevulu olduğu halde görüşmediği ve bunu buraya yazmam sindirme tehdit her şey var sadece bir şey yok özür dilemek ve suçunu kabul etmek. Açıkçası Türkiye cumhuriyeti adaletine güveniyorum İyi ki varlar kı önüne gelen yoksa istediğine istediğini yaparmış burası Türkiye cumhuriyeti teksas değil avukatlar savcılar kimsenin özellikle İnsanları sindirmek isteyenlerin yanında değil aksine mağdurun yanında

Leyla

Özlem hanım toplam ödeme tutarınız 4400 Euro iken 2200 Euro ödediniz ve ben size 15 gün kala tamamlanması için mesaj attığım halde getirmediniz, 7 gün kala tura ne zaman gidiyoruz diye aramaya başladınız. Önce ödemenizi zamanında yapıp sonrasında karalamaya geçin. Size yurt dışı çıkış harçlarınız dahil iade edildi.

Özlem

Size tatile çıkacağımı uzun süre burada olamayacağımı seyahate yaklaşık bir hafta kala döneceğimi söylemiştim. Kalan parayı döndüğümde vermemin sakıncası olup olmadığını sorduğumda problem olmadığını söylediniz. Bana 15 gün önce hiçbir şekilde ne mesaj attınız ne de aradınız. Öyle bir durum olsaydı bir şekilde size parayı ulaştırırdım. 15 gün önce arkadaşlarım ödeme yapmaya geldi. Onlara bu durumdan bahsedebilirdiniz ya da beni arayabilirdiniz. Beni hiç aramadınız. 3 Ağustos’ta (8 gün önce )! Sadece “yarın burada mısınız” diye yazmışsınız. Ödeme ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. Ama mesajı görmedim. Döndükten sonra 6 Ağustos ‘ta ödemeyi tamamlamak için sizi aradım ulaşamayınca mesaj atmak istediğimde mesajınızı gördüm. Beni böylesine suçlayarak kendinizi aklayamazsınız. Benim olan parayı geri bana ödediniz diye mi kendinizi haklı görüyorsunuz

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 01:33
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 10:37
Tatil Yıldızı Para İadesi Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur İtalya Turu

Serkan