Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur İtalya Turu

Kappa Tur İtalya Turu
Serkan
31 Temmuz 2024 14:12

Eylül 2023 tarihinde aldığım İtalya turuna sizin yanlış yönlendirmeleriniz yüzünden hala gidemedik. Haziran ayında planlanan tur için vize randevusu beklerken (biz aramasak randevu alınmadığından dahi haberimiz yok) bizim aramamız sonrası vize randevusu alınamadığı bilgisi verildi. Turu iptal etmek istediğimizde bin bir rica ile kasım turu önerildi biz de kabul ettik. Şimdi vize randevusunu ben aldım, üzerine yine ücret ödedim bu ücretin iadesi 14 gün sonra karta yapılacağı söyleniyor. Gerçekten bu kadar kötü bir tur şirketi görmedim. Geçen yıl başka bir tur operatörü ile İspanya ya gittik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yurt dışı düşünenler için kötü bir tercih.

31 Temmuz 2024 13:54

Eylül 2023 tarihinde aldığım İtalya turuna sizin yanlış yönlendirmeleriniz yüzünden hala gidemedik. Haziran ayında planlanan tur için vize randevusu beklerken (biz aramasak randevu alınmadığından dahi haberimiz yok) bizim aramamız sonrası vize randevusu alınamadığı bilgisi verildi. Turu iptal etmek istediğimizde bin bir rica ile kasım turu önerildi biz de kabul ettik. Şimdi vize randevusunu ben aldım, üzerine yine ücret ödedim bu ücretin iadesi 14 gün sonra karta yapılacağı söyleniyor. Gerçekten bu kadar kötü bir tur şirketi görmedim. Geçen yıl başka bir tur operatörü ile İspanya ya gittik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yurt dışı düşünenlere kötü bir tercih. Randevu ücretinin hemen hesabıma ödenmesini istiyorum.

07 Ağustos 2024 11:53 (Şikayetten 6 gün sonra)

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Kappatur İtalya Turu Randevu Sorunu Ve Mağduriyetim

Başak
27 Şubat 2024 11:16
Kappatur İtalya Turu Randevu Sorunu Ve Mağduriyetim
Seyhan sonuçtan memnun değil

Seyhan
15 Ağustos 2024 16:41
Kappa Tur Ücret İademizi Yapmıyor
Bilinmeyen sonuçtan hiç memnun değil

Bilinmeyen
28 Eylül 2023 10:56
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 16:45

15 Temmuz 2024 18:16