Lenovo Legion Pro 5: Çözülmeyen Cızırtı Sorunu

31 Aralık 2024 10:26

Lenovo Legion Pro 5 i9 / Seri No: PF4RBH21
Media Markt'tan yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Lenovo Legion Pro 5 i9 laptop'ta oyunlara girince güç düğmesinden cızırtı gelmektedir. Lenovo destek üzerinden uzaktan işlemler yapıldı, sorun çözülmediği için servise gitti. Ancak sorunu çözülmeden sanki çözülmüş gibi tarafıma geri geldi. Aynı sorun devam etmektedir. Konu ile ilgili değişim talebinde bulundum. Bekliyorum.

10 Nisan 2025 10:26

3 Kere servise verildi, yine sıkıntı yok denildi. Daha sonrasında THH'ye şikayet edildi. Aradan kısa bir süre sonra Lenovo yönetiminden arandım. Sağ olsunlar detaylı inceleme için tekrar servise vermemi istediler. 4. Kez servise verdiğimde ana kart arızası olarak doa raporu verilmiş oldu.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Legion Y530 Ekran Arka Aydınlatma Sorunu

Emrah
02 Ekim 2024 09:13
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptopta Sürekli Cızırtı Sesi Çözülmüyor

13 Ekim 2025 04:00

Lenovo Legion 5: Sürekli Arızalar ve Yetersiz Servis Hizmeti

08 Ekim 2024 14:08

Lenovo Bilgisayar Lenovo PC Garanti Kapsamındaki Cihazın Onarılamaması, İlgisizlik

Batuhan
26 Ağustos 2024 21:25
lenovo-bilgisayar-lenovo-pc-garanti-kapsamindaki-cihazin-onarilamamasi-ilgisizlik-8.pdf

Lenovo Thinkbook Laptopta Beklenenden Çok Daha Kısa Pil Ömrü Ve Servis Mağduriyeti

Şule
12 Eylül 2025 11:28
lenovo-thinkbook-laptopta-beklenenden-cok-daha-kisa-pil-omru-ve-servis-magduriyeti-1.pdf
Lenovo Kategorileri