Sude sonuçtan çok memnun

Lenovo Bilgisayar Lenovo TAB P11 Plus Düzgün Çalışmıyor

19 Mayıs 2024 15:46
Sude'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayeti yazdığım dönem müsait olmadığım için servise gönderememiştim. Şikayetten yaklaşık üç ay sonra servise gönderdim ve tabletin ekranını değiştirdiler. Şimdi gayet güzel kullanıyoruz. Teşekkürler...”

2022 Aralık ayında aldığım Lenovo TAB P11 Plus aldığım günden beri düzgün çalışmıyor. Bu tableti hem kalemle kullanılabildiğinden hem de "üretkenlik modu" adı altında bilgisayar arayüzünü taklit eden bir özelliği olduğu için almıştım. Ayrıca kutusunun içinden klavye kalem ve tablet birlikte çıkıyordu. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Tablet üretkenlik moduyla normal mod arasında gidip gelirken kasılmalar yaşıyor, zorlanıyor, görüntüde bozulma oluyor hatta sistem arayüzü durduruluyor. Durup dururken dokunmatik algılamıyor. Kalemim düzgün çalışmıyor. Yazarken kesik kesik yazıyor. Yani bir nevi göz kırpıyor. Aklıma gelebilecek ve internette gördüğüm her şeyi denedim. Tableti açıp kapattım, kalemin iki tuşuna birden basılı tutarak sıfırladım, kalemi şarja taktım, açık olan uygulamaları tek tek durdurmaya zorlayarak kapattım, kalemin ucunu çıkartıp temizleyip yerine taktım. Ancak olmuyor. Tablet merkezi üzerinden destek almaya çalıştım ama o da olmadı. Almak isteyenlerin kararlarından vazgeçmesi onlar için en iyisi olacaktır. Bu fiyata çok daha iyi ürünler eminim ki bulabilirsiniz. Benim param boşa gitti sizinki gitmesin.

21 Mayıs 2024 09:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Mayıs 2024 09:29

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

22 Mayıs 2024 13:30

lenovo-turkiyeden-cevap-bekliyorum-2.pdf
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
01 Ağustos 2023 12:27
"Lenovo müşteri hizmetleri ve teknik servisteki arkadaşlara hepsine teşekkür ediyorum tablet bugün itibariyle tarafıma ulaştı bütün arızaları giderilmiş olup inşallah tekrar bu sorunlarla karşılaşmayız 👍🏻"
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Züleyha
22 Aralık 2023 02:26