Can sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 09:46

Lenovo marka Ideapad 5 laptop kullanıyorum, kullanmaktan da memnundum. 2 aylık kullanımdan sonra menteşe problemi baş gösterdi. Menteşe günlük kullanımda ses çıkarmaya ve zorlanmaya başladı, ve arızalandı.

İçerisindeki vidalardan ve iç aksamınızdan kaynaklı olduğu ve dışarıdan müdahale ile oluşamayacak bir arıza olduğu açık olmasına rağmen. Daha sonra araştırdım ve gördüm ki bu markada menteşe problemi çok yaygın ve buna rağmen garanti bu arızayı kapsamıyormuş.

Marka nasıl bir hizmet sunuyor. Anlamak mümkün değil? Kronik olan bu menteşe sorunu yüzünden mağdur oluyoruz. Laptobumun ücretsiz tamir edilmesini istiyorum. Kullanıcı kaynaklı olmayan bir durum için ekstra ücret ödemek istemiyorum. Aksi takdirde şikayette bulunacağım ve müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana garanti kapsamında olmadığını söyledi. Lütfen mağduriyetimin giderilmesi için yardımlarınızı bekliyorum.

05 Eylül 2024 09:14 (Şikayetten 23 saat sonra)
05 Eylül 2024 09:23

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Can
Can
05 Eylül 2024 09:45

Telefon ile arandım garanti kapsamında değerlendirilemeyeceğini söylediler bir de üstüne laptopunuzu geri döndüreceğiz diye telefondaki şahıs üslüpsuz bir şekilde tehditkar vari konuşmuştur. Aynı sorunu aynı noktadan yaşayan yüzlerce insan var. Herkes aynı resimleri paylaşmış. Bu kadar kişiye kullanıcı kusuru deyip ayıplı ürünün satılmasının üstünü örtemezsiniz. Bu kadar kişiyi mağdur bırakmanız markanız açısından hiç doğru bir davranış değil. Konu ile ilgili tüm Yetkili mecralara haklarımı savunmak için başvurularımı yapacağım. Tüm sosyal ağlardan da bu konunun en üst yöneticilere ulaşmasını sağlayacağım. Bağlı olduğum global şirket gruplarına da bu sorunu ileteceğim.

Hacer
Hacer
Şikayeti Çözüldü

Aynı şekilde bende bu modeli yeni aldım her zamanki gibi açarken ekranın sağ köşesinden ses geldi. Araştırdığımda ise kronik sorun olduğunu gördüm. Nasıl olur da garanti dışı olur?! Hele de bu model yeni çıkmışken üstüne servislerin şikayeti çokken. Çok üzgünüm laptopu aktif olarak kullanmam gerekiyor ama kullanamıyorum, servise göndermekten korkuyorum.

İsmail
02 Ağustos 2023 21:40
Lenovo Bilgisayar Lenovo'nun Garanti Kapsamının Kapsamsız Olması!
Lenovo Bilgisayar Lenovo'nun Garanti Kapsamının Kapsamsız Olması!
Senanur sonucu yetersiz buldu

Senanur