Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Range Rover Velar İle Süregelen Sorunlar

22 Kasım 2024 17:16

1 yıl önce sıfır aldığım 2023 model Range Rover Velar aracım yolda bırakmaya devam ediyor. Bugün aracım dördüncü defa çekici ile servise çekildi ve tekrar bana dalga geçer gibi düşük segment bir ikame araç teklif ediliyor. Bunca şikayete rağmen herkes alma demesine rağmen dinlemedim aldım, çok pişmanım. Yılda 5-6 defa yolda kalmayı, premium aracınız serviste yatarken düşük segment aracı kullanmak zorunda kalmak insana sinir krizi geçirtiyor. Land Rover Range Rover ile ilgili Türkiye'deki hukuki altyapının yetersiz olması sebebiyle bu marka bunu çok güzel kullanıyor ve alan herkesi mağdur ediyor. Çözüm yok, araç değişimi zaten rüyanızda görürsünüz.

17 Nisan 17:08

2023 Kasım ayında sıfır olarak aldığım Range Rover Velar aracım bugüne kadar beni 6-7 defa yolda bıraktı. Aracı aldığımdan beri yola çıkmaya korkuyorum. En son 1 hafta önce yine arıza ışığı yandı ve aracım Borusan Samandıra servisine çekildi. O günden beri servisten arayıp 'Aracınız geldi, şu sorunları var' vb. kimse aramadı. Tam 1 haftadır bekliyorum. Defalarca yolda kalmanın yanında bir de kabul edilemez seviyede bir sorumsuzlukla karşı karşıya kalıyorum. 'Servisi sen ara sor' diyeceksiniz, hiçbir servise direkt ulaşmak mümkün değil. Genel Merkezin çağrı merkezini arıyorsunuz, onlar bilgi veriyor. Servisin keyfi gelirse arıyorlar. Genel merkezi defalarca aradım, 10-15 dakika bekledim, ulaşamadım. Delirmemek işten değil, genel merkeze bile ulaşamıyorsunuz. İletişim formundan derdimi yazdım, 1 gün sonra mesaj geldi: 'Aradık ulaşamadık, bize şu numaradan ulaşabilirsiniz.' Bu nasıl bir rahatlık, bu nasıl bir süreç yönetimi? Oldu ki ulaşamadın, 1 defa arayıp ulaşamadık deyip şikayetimi çözmeden sonlandırmak, süreci kapatmak nasıl bir vasıfsızlıktır? Çok büyük paralar verip bu rezilliği yaşatan bu firmaya ve firmada bu süreçlerden sorumlu tüm yöneticilere yazıklar olsun demek istiyorum ama kimsenin zerre kadar umurumda olmayacağını biliyorum.

02 Aralık 2024 10:29

Allah'ın be-la-sı Land Rover markasına nereden bulaştım, dertli oldum, aracım 4. Defa aynı arızayı tekrarlıyor ve sorun çözülmüyor, aracı servisten çıkartamıyorum Allah -be-la-nı versin Borusan Oto Allah be-la-nı versin Land Rover, motor yağı radyatöre suyuna karıştığı için aracım 4 ay serviste kalmıştı, çıktı 20 gün sonra kontrole çağırdılar tekrar temizliyeceğiz dediler 1 hafta kaldı, çıktı 25 gün sonra yine aynı arıza oldu, bu defa çözüyoruz dediler 1 hafta kaldı, çıktı 2 gün sonra yine aynı arıza, ve her defasında düşük segmen bir ikame araç veriliyor, siz gidip 6-7m değerli Premium bir araç alıyorsunuz, araç sürekli arıza veriyor bununla uğraşmak ayrı bir dertken bir de size küfür eder gibi 1-2m değerinde canı çıkmış her yerinden ses gelen leş gibi ikame araçları reva görüyorlar, ve bunca sorun yaşamanıza rağmen sizi Allah'ın kulu arayıp bilgilendirmiyor, bu iş ne olacak nereye varacak siz daha bu sorunu ne kadar çekeceksiniz belli değil, müşteri memnuniyetini bırakın kimsenin umurumda değil, aracı Borusan otonun servisine götürüp benzin döküp servis binası ile birlikte yakmamak için kendimi zor tutuyorum. Allah bel-anızı versin Allah be-lanı-zı versin.

22 Kasım 2024 17:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Sedat
02 Aralık 2024 10:20

Buraya şikayetleri yazıyoruz ama ne arayan var ne soran, otomatik cevabı yapıştırıp geçiyorlar, çok büyük paralar verip aldığınız ve dünyaca ünlü bir markanın bu davranışları kabul edilemez ama bizde suç bunca soruna bunca şikayete rağmen bunlardan araç alıyoruz, Allah be-la-nı-zı versin, sistem izin vermediği için ağzıma gelen her şeyi yazamıyorum.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Range Rover Velar Sıfır Araç Yolda Kalıyor Ve Düşük Model İkame Araç

Sedat
13 Haziran 2024 12:07
Land Rover Range Rover Velar Sıfır Araç Yolda Kalıyor Ve Düşük Model İkame Araç

Yeni Range Rover Velar'da Tekrarlayan Motor Zinciri Arızası Ve Değişim Talebi

Abdurrahim
15 Mayıs 20:05
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Sürekli Arızalanan Ve Güvenlik Sorunu Yaşatan Araç

Kemal
07 Ağustos 2024 16:54

Land Rover Servis Yetkilisinin Umursamazlığı

Murat
15 Kasım 2023 09:48
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Velar Motor Arızası 1 Yılda 4 Kez

Muhammed