Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Sürekli Arızalanan Ve Güvenlik Sorunu Yaşatan Araç

07 Ağustos 2024 16:54

Range Rover velar 0 km aldım, daha 20 bin km olmadı. Sürekli arıza yapıyor ve yolda kalıyor. 4 defa yol yardımıyla servise gitti, aracın arkasında durmuyorlar. Her seferinde 'yaptık, bir daha olmaz' diyorlar.

Müşteri hizmetleri alakasız. Can güvenliği yok; araç birden gaz kesiyor ve gitmiyor, kendiliğinden durana kadar. Arkadan bir araba gelse sıkıntı olacak. Bir defasında sollama yaparken oldu, az kalsın kaza yapacaktım.

07 Ağustos 2024 17:11 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Zafer
Zafer
Benzer Şikayeti Var

Bu tür ciddi arızaların yaşanıyor olması, kesinlikle kabul edilemez bir durum. Sıfır kilometre bir araçta bu kadar sürekli ve tehlikeli arızaların ortaya çıkması, hem güvenliğinizi hem de markaya olan güveninizi tamamen yok eder. Yolda kalma sorunları ve aracın birden gaz kesmesi gibi problemler, ciddi can güvenliği riskleri taşıyor ve bu tür risklerin sistematik olarak göz ardı edilmesi gerçekten endişe verici. Servislerin her seferinde "yaptık, bir daha olmaz" demesi, problemin kökten çözülmediğini ve aracın sürekli olarak arıza yapmaya devam ettiğini gösteriyor. Bu tür bir yaklaşım, müşteri memnuniyeti ve güvenliği açısından tam bir hayal kırıklığıdır. Araç yolda kalırken, sizi ve sevdiklerinizi ciddi tehlikeye atan bu tür arızaların üzerine yeterince eğilinmemesi, gerçekten düşündürücü ve kabul edilemez bir durum. Sollama sırasında yaşadığınız sorun, ciddi bir kaza riski oluşturuyor ve bu tür bir tehlikenin yaşanmış olması, yaşadığınız mağduriyetin boyutlarını daha da artırıyor. Yanınızdayım haklısınız!

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Range Rover Velar İle Süregelen Sorunlar