Kraft Baby X55 Kabin Boy Bebek Arabası Problemi

20 Temmuz 2024 15:18

Kraft X55 Kabin Tipi Bebek Arabası.
Şahsım olarak genelde bir ürün tercihi yapacağım zaman yerli marka varsa onu tercih ederim. Çoğu zaman da bariz bir pişmanlık yaşamamışımdır. Yine bir ürün alım döneminde yerli marka olduğu için eşime dahi karşı gelerek Kraft Marka X55 Model kabin boy bebek arabası satın aldım. Tam 1 sene kullandığım ürünümde zamanla sağ tarafındaki kitleme alanında oturmamalar ve yatmalar olmaya başladı. Oğlum 2 yaşında ve 14 kiloyu henüz geçmediğini de belirtmek isterim. Ürün de maksimum 15 kilo taşıma kapasitesine sahip. Her neyse ürünün problemini gösteren ekteki videoyu çektim ve teknik servise paylaştım. Ürünü göndermem gerektiğini ve inceleyeceklerini söylediler. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ürünün kullanıcı hatası olduğunu, azami istihkakının üzerinde (15 kg'dan fazla) yükleme yaptığımızı, bundan kaynaklı da saldığını, sonuç olarak da 600 TL karşılığında onarabileceklerini belirttiler. Arabaya hiçbir zaman oğlumun haricinde yükleme yapmadığımızı belirtmeme ve 1 sene kullanımda nasıl bu hale geldiğini sormama rağmen istediğim cevapları alamadım ve ücret karşılığı sadece tamir olacağını belirttiler. Ki tamir dahi ettirsem tekrar 1 sene sonra bozulmayacağının da garantisi yok. Ürün de zaten yerli üretimdir diye almama rağmen gelen koli üzerinde de yazdığı şekilde bariz bir Çin üretimidir. Bu durumu yadırgamıyorum ancak bir marka değeri oluşturulmak isteniyorsa bu tarz ufak mekanik sorunları da hızlı aksiyon alarak çözebiliyor olmaları gerekiyor. Sonuç olarak ilgili ürünü tamir ettirmeden geri talep ettim ve gittiği yere kadar kullanacağım.

31 Temmuz 2024 16:03
Kraft Teknik Servis Sorunu

Kraft Baby Bebek Arabası Kırılma Sorunu Ve Kalite Hayal Kırıklığı

Tuğçe
05 Mart 2024 16:55
Kraft Baby Bebek Arabası Kırılma Sorunu Ve Kalite Hayal Kırıklığı

Kraft Baby X55 Bebek Arabası Sürekli Sağa Çekiyor

19 Temmuz 2023 22:55
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kraft Baby 8 Ayda Bozulan Q77 Bebek Arabası

28 Ağustos 2023 11:39
Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 14:35
Kraft Baby Teknik Servis Yetersizliği Ürüne Sahip Çıkamama