Nihan sonuçtan çok memnun

Koton'dan Mesaj Geldi, Ürünümüzü Vermediler

Koton'dan Mesaj Geldi, Ürünümüzü Vermediler
12 Kasım 2023 10:00
Nihan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun yaşadığım bu işlemde Kavacık Koton mağazasında muhatap olduğum kisiler yönetici vs. Hiç memnun kalmadım özensiz bir is yapıldı. Fakat sonraki süreçte ilgilenen ferit bey sorunuma hızla çözüm buldu ve ürünüm hatasız bir şekilde elime ulaştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tabi bu süreçte müşteri ilişkilerine de teşekkür ediyorum konunun takipçisi oldular. Sonuca ulaşmasında büyük payları oldu. Sevgiler”

Koton'dan 5 Kasım Pazar günü 20231151520FYJ31UKG ürün talebinde bulundum ve ödemesini yaptım. Bir hafta içinde geleceği söylenmişti. Ürünü teslim almam için Perşembe günü sabah mesaj geldi. Mağazaya gittiğimde ürünün henüz açılmadığını, koli içinde olduğunu ve yarın gelmem gerektiğini söylediler. Ben Cuma değil, Cumartesi günü gidebildim. Bu sefer de ürünün koliden çıkarılmadığını belirttiler ve gelince beni arayacaklarını ifade ettiler. İş takipsizliği ve yanlış bilgilendirme nedeniyle kaç kez daha gelmem gerekecek? Ayrıca, bir hafta içinde tedarik edileceği söylenmişti ancak ürünüm bir hafta içinde tedarik edilemedi. Koton gibi bir markanın bu denli sistemsiz olması kabul edilemez.

12 Kasım 2023 10:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Nihan Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

13 Kasım 2023 14:54

Şikayetimin olduğu gün hemen aradılar yardımcı olacaklarını ilettiler. Akabinde mağazadan aradılar durumu açıkladılar. İlgileri beni memnun etti. Bu aşamada haber bekliyorum. Teşekkür ederim.

04 Aralık 2023 18:47

Selim sonuçtan çok memnun

Selim
24 Mayıs 2024 15:31
"Teşekkürler"
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
19 Kasım 2023 11:33
Koton'un Kargo Şirketi Ürünlerimi Ulaştırmak Yerine İadeye Yönlendirdi
Gülhan sonuçtan çok memnun

Gülhan
08 Nisan 2024 10:04
"Merhaba. Sorunu çözebilmek için Koton yetkilileri ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerimi kargo firmasından kaynaklı alamadım ancak Koton para iadesi yaptı ve Koton Club hesabıma bir miktar hediye yüklemesi yaptı. Teşekkürler."
Koton Kargoda Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

Koton Kategorileri