Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Etiket Yanıltmacası: Mağaza Değişiminde Sorun!

11 Kasım 2024 10:07

Aldığım ürünü mağazada görmüştüm, denememiştim. İnternetten gördüm, ürünü aldım. Alırken internette sorgulattığımda aldığım şehirde 3 farklı mağazada görünüyordu. Eve gelip denedim, büyük oldu. Değiştirmeye karar verdim ve dün mağazaya gittiğimde ürün mağazada vardı, ancak değişim yapmadılar. Sebebi ise etiketin eski yılın olmasıydı. Ama etiketi ben mi basıyorum? Açıklama ise alırken etikete bakıp almalıymışım. Etikete baktım diyelim, yeni mi eski mi nereden bileceğim?

11 Kasım 2024 10:35 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

11 Kasım 2024 15:34

Mağaza etiket eski dediler ben alırken eski olup olmadığını nereden bileceğim? Sonuçta alalı 2 hafta olmuş Aynı ürün mağazada var aynı ürünün beden değişimi olacak ve verilen cevap bunun üstündeki etiket/ barkod eski şu an mı yeni etiket bu ne saçmalıktır İnternette alırken bu eski etiket bu yeni etiket diye mi satıyorsunuz

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
01 Kasım 2023 18:22
"Böyle bir deneyim yaşamak istemezdim ama konunun takipçisi oldunuz. İlginizden dolayı teşekkür ederim."
Koton Ürün Kullanılmış Gibi

Koton'un Fişsiz İade Yapmaması
Koton'un Fişsiz İade Yapmaması

İrem
11 Haziran 2024 13:22
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
18 Mart 2025 14:30
Arzu sonuçtan çok memnun

Arzu
10 Haziran 2024 12:17
"Şikayet var ekibinden Hulya hanim sorunu çözmek için defaatle aradı. Alternatif çözümler sundu. En kısa zamanda mağazadan değişim yapacağım. İnşallah internet sitesinde satılan bizim bir önceki sezona ait olduğunu bilemediğimiz ürünlerin değişimi konusunda sistemsel iyileştirilme yapılır. Teşekkür ediyorum."

Koton Kategorileri