Korkmaz Mutfak Eşyaları Mall Of İstanbul Şubesinden Aldığımız Tencere Setinde Yaşanan Sorunlar

30 Ağustos 2024 17:10

Mall Of İstanbul şubenizden aldığımız tencere setinde önce kapaklarda problem çıktı, sonrasında da orta boy tencerede önce içinde lekeler oluştu. Sonrasında ağız kısmında küçük noktacıklar belirdi. Sonrasında da taban kısmı oksitlendi ve alttaki litre belirten yazısı silindi. Neredeyse 9 bin tl verdiğimiz ürün için 2 kere mağazaya gidip gelmek zorunda kaldık. Büyük kapağı haftalarca bekledik. Bu tencere için de 20 gün bekleyeceğimiz söyleniyor.

Satış yapılırken bize mağazadan direkt değişim sağlanacağı söylenmişti. Bebeğimizin ek gıda sürecinde kullanmak için aldık. Buharlı pişiricimizle uyumlu tek tenceremiz üstelik. Her şey satış yapana kadarmış, bunu anladık. Çok övündüğünüz kaliteniz de bu kadarmış. Bizimle ilgilenmeye çalışan fakat yardımcı olmayan personeliniz melike ve y** hanım'dı. Fatura no: s042024000007168 f** t**.

02 Eylül 2024 14:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Suat sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 00:28
"Çok uğraştırdınız. Teşekkürler..."
Melis sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 21:14

30 Mayıs 2024 02:22
Emin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 15:29
Buhar ve Su Kaçağıyla Gelen Mutfak Kabusu