16 Eylül 2024 17:57

Korkmaz a354-01 çaycımın düğmesi bozuldu için kullanmıyorum. Yetkili Servise yaptırmak istediğimde fabrikanın yedek parça üretmediğini söylüyorlar. Korkmaz ürün satışı yaparken neden yedek parça üretimini yapmıyor da yeni bir çaycı almak zorunda bırakıyorsunuz. Sadece taban ısıtıcıyı değiştirsem yetecek, Hiçbir sıkıntısı yokken kendiliğinden yanan parçayı bulmakta sorun yaşıyorum. Korkmaz'dan bu konuda şikayetçiyim. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Servisin biri bulurum ama 1900.000 TL dedi

17 Eylül 2024 07:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz A354-01 Elk. Çay Makinesi Kronik Arızası Ve Çözümsüzlüğü

12 Temmuz 2024 21:36
Halil sonuçtan memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları A354 Demiks Model Çaycı Yedek Parçası Sorunu

30 Eylül 2024 09:04
Yunus sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 05:11
"Olumlu ve yapıcı tavrınız için teşekkürler"
Asuman sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 23:36
"Ayfer hanımla iletişime geçtik sorun çözülmesi için yardımcı oldu oldu teşekkürler"
Nesip sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 20:54
"Çaycımızla ilgili yaptığımız görüşmeler sonucu gerekli tamirat işlemleri hızlıca Korkmaz firması gerçekleştirildi. Ürünü İstanbul'a gönderdik ve 10 gün içinde sonuçlandırıldı. Firmanın ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri