Köfteci Ramiz Özdilek Şube Antalya Sıkıntılı!

9 Ocak 2024 14:351.178
Yağızhan
8 Ocak 2024 19:56

Ürünler pişmediği gibi yanık ve lezzetsiz di ki biz her ramiz de yeriz ayrıca çok pişman oldum sosu bile bozuktu sürekli yedigiimiz tad yoktu bin pişman oldum ve yemeği de bıraktım. Bir de parasını da verdik yani 1.5 köfte söyledik bu kadar basarisiz olabilir

12 Ocak 2024 14:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Misafirimiz ile 12 Ocak tarihonde görüşülerek bilgi alınmıştır. Misafirimizden yaşanılan durum karşısında özür diliyoruz. Konu ile ilgili derhal kontrollerimizi gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla Köfteci Ramiz Misafir İlişkileri

23 Nisan 23:02

Özdilek Antalya şubesine ilk defa gittim bir daha gitmem ürün pişmemiş ti fakat özellikle garson bayan çok üslupsuz ca konuştu resmen kovulduk

Köfteci Ramiz’de Menüsüz Makarnanın Kalitesiz Sunumu Ve Yanıltıcı Satışı

15 Nisan 17:57284

"Şikayet talebime ertesi gün dönüş yapılması ve beni arayan hanımefendinin konuyla içtenlikle ilgilenip canı gönülden özür dilemesi çok kıymetliydi, bunun yanı sıra ücret iadesi de yapacaklarını söyleyerek (büyük bir rakam değil ödenmese de olurdu) daha da mutlu oldum çünkü bu yaklaşım gerçekten müşteriye verilen değeri gösterir bence. Kendilerine tekrar teşekkür ederim"

Süreyyaplajı Köfteci Ramiz Personelin Kaba Davranışı

SüreyyaplajıKöfteci Ramiz Personelin Kaba Davranışı

Nurcihan
Köfteci Ramiz Geç Soğuk Sipariş Ve Yanlış Hazırladıkları Siparişi Başka Müşteriye!

Köfteci Ramiz GeçSoğuk Sipariş Ve Yanlış Hazırladıkları Siparişi Başka Müşteriye!

Mansur
Köfteci Ramiz Ve Yemek Sepeti Mağduriyeti!

Köfteci Ramiz VeYemek Sepeti Mağduriyeti!

Gökhan