Can sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 15:33

111030556 numaralı siparişimde yaşanan problemler: Vitra marka WC kapağı kırık geldi. Lavabo üst takımım delikli ve çizikli geldi. Boyasında da problem var. Lavabonun kendisi çizik geldi. Cevahir mağazasından aldığım ürünler 3 al 2 öde kampanyası kapsamındaydı ama bütün ürünlerim evime problemli geldi. Faturamda yakınım 'A** Abi' tarafından çıkmış olabilir fakat ürünler benim şahsım tarafından alındı ve hepsi şu an evimde montajlıdır. Görselleri aşağıdadır. Çok mağdur olduk. Bu problemli gelen ürünlerin yenisini Sn. M**Bey'den rica ettim. Kendisi süreci takip ediyor ama artık bu sürecin hızlanması için ne gerekiyorsa yapılmasını arz ederim. Adres: Fulya Mah. Nar Çiçeği 1 Sokak No:13 Sarıtepe Apartmanı No: 3.

14 Ağustos 2024 15:51 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba Can Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Can
Can
16 Ağustos 2024 16:23

Merhabalar iletişime geçmenizi bekliyorum. Yenibosna mağazanızı aradım fakat telefonun icadından bihaberler. Kimse telefon açmıyor her saat aradım belki personel moladadır diye ama nafile. Ben hatalı gelen ürünümün sağlamını istiyorum konu bir an önce çözüme kavuşsun artık istirham ediyorum sayın yetkililer!

29 Temmuz 2024 23:37
Koçtaş'ın Kapıya Teslim İçin Ekstra Ücret Alıp Mağduriyet Yaşatması

Vitra Lavabo Montajı İçin Verilen Randevuya Ekip Gelmedi Mağdur Kaldım

03 Kasım 2025 20:49
Vitra Lavabo Montajı İçin Verilen Randevuya Ekip Gelmedi Mağdur Kaldım
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
27 Eylül 2023 18:09