Mert sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Online Üzerinden Satın Alınmış Decorex Kitaplık

02 Eylül 2024 15:40

Koçtaş Online üzerinden okul dönemi başlamadan çocuğumuza Decorex marka kitaplık satın aldık. Ürün rafları ve gövdesinde ezik yerler mevcut geldi. Acil ihtiyaç dolaysı ile hasarlı kısımlar göze çarpmayacak şekilde kurulum yapmayı göze alarak ürünü birleştirmeye çalıştık ancak ürün bağlantıları oturmuyor ve gövde saklanıyor. Deprem gerçeği var iken bu derece güvensiz ve kalitesi düşük ürünü yeniden demonte ettik, kutuladık ve Koçtaş Cevahir İstanbul avm Mağazasına taşıdık. Mağaza online satışı yapışmış ürünleri alamadığını gerekçe göstererek iadeyi almadı. Ürünleri yeniden zar zor araca taşıdık. Koçtaş Müşteri Hizmetleri ile telefonda görüşme gerçekleştirdik ve Horoz Nakliyat tarafından adresten iade alınacağı bilgisi verildi. 02.09.2024 tarihinde yeniden telefon araması yapıldığında kurulmaya çalışılmış olduğu için ürünün iade anlamayacağı belirtilmiştir ancak ürünün kurulumu yapılmadan kalitesi belli olamayacağından iadesini talep ediyorum

02 Eylül 2024 15:49 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Mert Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

04 Eylül 2024 00:11

Merhaba, Konu ile ilgili gelişme var mıdır? İade süreci ile tarafıma telefon ile ulaşılmasını istirham ederim.

09 Eylül 2024 19:43

Süreç hakkında bilgi bekliyorum. 09.09.2024 tarihi itibariyle halen Koçtaş bir dönüş yapmadı. Teşekkürler

23 Ağustos 2023 13:30
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Cumhur
02 Kasım 2023 13:19
Koçtaş Ürün İade Süreci
Banu sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 07:19
Ece sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 13:29
Koçtaş Ve Dekorex İle Yaşanan Sipariş Sorunları