10 Ocak 2024 12:18

Koçtaş online sitesi üzerinden SEKA marka dış kapı sipariş ettim. Tüm özelliklerini site üzerinden okuyarak karar verdim. Kapının montajından 2 ay sonra dış yüzeyde kabarmalar ve çatlamalar meydana geldi. Koçtaş firmasına geri bildirim yapmama rağmen, kapıyı satan firma, kapının dış atmosfere maruz kalmasından dolayı kullanıcı hatası olduğunu belirtti ve ücret iadesini kabul etmedi. Kapı hâlâ satışta ve ne başlıkta ne de teknik özelliklerinde dış ortama uygun olmadığı veya yalnızca iç mekân kapısı olduğuna dair bir uyarı bulunmuyor. Ürünün satışa sunulan özelliklerinde böyle bir uyarının olmaması ve bu durumun kullanıcı hatası olarak gösterilmesi kabul edilemez. Koçtaş firmasından, satışını yaptığı ürünün arkasında durmasını ve sayfasında hâlâ satışta olan üründen dolayı mağdur olduğumu belirterek, bir vatandaşın bu kapının dış ortama takılmasının uygun olmadığını anlayacağı bir uyarının olması gerektiğini düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 12:29 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba İbrahim Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

17 Ocak 2024 10:56

Merhaba, şikayeti yayınladıktan sonra konuyla hemen ilgileniyoruz diye telefon aldım ama sonrası gelmedi. Konu çok açık ve net, Koçtaş ssh da yönetici bir arkadaş yok mu adaleti sağlayabilecek? Çağrı merkezi çalışanları ile SEKA Kapı dan sonuç alamıyorlar sanırım.

Seka
Seka

Belirtilen ürün dış ortam olarak satışa sunulmamıştır. Dış mekan kapılar halihazırda satışa sunulan aşağıdaki örnekte ki gibi başlık ve içerik olarak belirtilmektedir.

koctas-online-seka-kapi-celik-kapi-diye-ic-ortam-kapisi-satiyor-1.jpg

Güner
30 Kasım 2023 17:33
Turker sonuçtan memnun

Turker
16 Şubat 2024 12:08
"Teşekkürler. Özellikle son görüşmedeki telefondaki kişiye teşekkürler. Ancak genel olarak konu çok uzadı. Email de attım, buradan yazdım vs. Neyse sonuç olarak iade aldım bugün 22 Şubat. Teşekkürler."
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Meriç
18 Temmuz 2025 00:26