Engin sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Erbauer Şarjlı Vidalama Sorunu

03 Haziran 2024 13:38

17 Mayıs 2022de Koçtaş'tan Erbauer erh 18 lı 18 v şarjlı matkap aldım. Bir buçuk sene sorunsuz kullandım. Ürünü endüstriyel ortamda değil evimde kullanıyorum. Ancak bataryanın biri arıza verdi. Çalışmıyor. Koçtaş ile iletişime geçtiğimde bataryaların garanti dışı olduğu bilgisi verildi. Böyle bir ibare satış koşullarında bulunmuyor. Böylelikle değişim yapılamayacağı bilgisi telefon ile aktarıldı. Diğer batarya da bir ay sonra aynı arızayı verdi. Şu an cihazı kullanamıyorum. Koçtaş'ın sattığı ürünün arkasında ne kadar durduğunun maalesef kanıtını ve sonucunu yaşıyorum. Konuyu sosyal medya hesapları üzerinden dağıtmaya ve tüketicileri bilgilendirmeye devam edeceğim. Saygılarımla

03 Haziran 2024 13:43 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba Engin Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Engin
Engin
03 Temmuz 2024 10:24

Koçtaş, sadece standart kurumsal yazılar yazarak çözüm sürecinin başlatıldığı imajını vermektedir. Gerçekte çözüm ile ilgili hiçbir gayretleri yoktur. Bu bağlamda telefon, e-posta ve Şikayetvar kanalından herhangi bir şekilde iletişime geçilmemiştir.

Koçtaş 5 Yıl Garanti Vaadiyle Satılan Matkap Sorunu

İsmail
22 Mayıs 2024 17:52
Ece sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 19:08
Mertcan sonuçtan çok memnun

Mertcan
02 Aralık 2024 21:09
"Benim amacım ürünü iade etmek değildi iade etsem de mağazaya gidip tekrar aynısından deneyerek alacaktım ama değişimini sağladılar çok teşekkür ediyorum"
Arızalı Matkap İçin İade Sorunu
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 22:31
Koçtaş 10 Günlük Ürün Arızalandı. Kendi Markaları Bir De.
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Garanti Süresi İçinde Bozulan Cihazın Onarılmaması

Muhammed