Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kitchenaid Gurme Chef Blender Tamir Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

27 Kasım 2024 20:47

Kitchen markasından işletmemize blender aldık. Bir süre sonra belli başlı arızalar vermeye başladı. Bu sebeple uğraşarak belirtiyorum. Çünkü yabancı marka deyip öyle bir servis ağı ve garantisi yok. Her neyse, cihazı Ankara'ya servise yolladık. Servis bize ürünün tamir edilip gönderileceğini bildirdi. Aradan 40 gün geçti, bugünkü görüşmemize istinaden ürünün yedek parçası Belçika'dan gelecek diye belirttiler. Yaklaşık 2 ay sürermiş. Komedi gibi, altı üstü bir blender bu cihaz. Hani lojistik firması olmasak anlayacağız ama mümkün değil 2 ayda bir parçanın gelmesi, hatta üzerine basa basa söyledik biz bu ürünü iş yerinde kullanıyoruz diye, en azından yedekte bir adet blender tutulur, ürün arızası giderilene kadar sizde kalsın denilir. Kaldı ki bu çözümü de biz öneriyoruz. Zaten bizimle görüşen hanımefendi halinden memnun, ezbere konuşmalar, basma kalıplar biri herhalde demiş, soran olursa yurt dışından geliyor dersin, biz de zaten 'hee öyle mi' dedik, ürün yurt dışından geliyormuş neredeyse 3 ay sonra gelmesi gayet normal. Ürünler sadece dışı şekil olarak iyi, içerik çok kötü, 1/4 fiyatına çok daha iyi markalar var. Fiyat ne kadar pahalı ise kalite o kadar yüksektir algısı yaratıyorlar. Bir nevi satış pazarlama stratejisi. Ama işe yarıyor, kendi kendime soruyorum biz ne zaman bu hallere düştük diye. Neyse, saygılar Kitchen markasına. Ayrıca yetkili merkezlerindeki üst düzey yöneticilerini bulup (Linkedin) mesaj atıyorum. Çünkü bu firmanın Türkiye'deki yetkili olan arkadaşlara güvenmiyorum. Kendi aralarında hallederler artık.

Ebubekir
17 Temmuz 2024 12:53
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Mutfak Robotunda Sürekli Arıza Ve Değişim Sorunu Yaşadım

10 Mayıs 2025 13:59
aldigim-mutfak-robotunda-surekli-ariza-ve-degisim-sorunu-yasadim-1.pdf

Kenwood Blender: Sürekli Arızalar Ve Kötü Servis Deneyimi

Dilek
05 Nisan 2025 22:30
Kenwood Blender: Sürekli Arızalar Ve Kötü Servis Deneyimi
Akın sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 10:43
Arçelik Yedek Parça Siparişimde Hayal Kırıklığı