09 Kasım 2024 11:35

24.10.2024 tarihinde Galataport Kiko mağazasından 3 adet oje aldım. Kampanya olduğu için ilkini zaten o kadar zor sürdüm ki bozulmuş bir oje herhalde dedim. İkincisini de yine benzer şekilde zor da olsa sürdüm ve sadece 3 gün tırnağımda kaldı. Oje ve altında base coat vardı, buna rağmen tırnaklarımda pas lekesi gibi lekeler bıraktı ve bugün 3. gün olmasına rağmen bu geçmedi. Fotoğraflarda göreceğiniz üzere bu bir tırnak sararması değil, onun nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Zaten ayrıca 3 günde tırnak sararmaz. Benim tırnaklarımda diğer markaların bir hafta kaldığı oluyor ve hiç bu şekilde bir şeyle karşılaşmadım. Kiko ülkeye ilk geldiğinden beri oje alırım, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. Hem bozuk ve kusurlu ürün satarak tüketiciyi mağdur ediyorlar hem de satılan ürün tırnaklarıma zarar veriyor. Ürünlerinizin raf ömrü testlerini ve güvenlik bilgi dosyalarını bir kimyager ve toksikolog olarak incelemek isterim.

11 Kasım 2024 11:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede tarafınıza e-mail veya telefon ile dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, güzel günler dileriz. KIKO Milano Türkiye

20 Mart 2024 10:17
Kiko Milano Kiko Mağdur Ediyor
Kiko Milano Kiko Mağdur Ediyor

04 Aralık 2024 21:24
Kiko'dan Geç Teslimat: İndirim Haftası Mağduriyeti
Kiko'dan Geç Teslimat: İndirim Haftası Mağduriyeti
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 10:48
stik-goz-kalemlerinde-yasanan-kirilma-sorunu-hakkinda-sikayet-1.jpg

Nazlıcan
03 Ekim 2024 02:46
Kiko ürünlerinde ambalaj sorunları can sıkıyor