Engin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Aracımın V Kayısı Vakası

Kia Aracımın V Kayısı Vakası
22 Kasım 2023 22:55

2021 model sıfır Kia Sportage aldım, garantisi bozulmasın diye yıllık bakımlarını kendi servisinde yaptırdım. Yolda giderken arabanın ön tarafından ses geldi. İndiğimde V kayışında 3-4 milimetrelik bir parçanın sıyrılıp yırtıldığını gördüm. Aracı durdurup çekici ile yine kendi servisine çektirdim. Araç garantili olmasına rağmen, sırf garantiden yapılmaması için bana 'arabaya kedi girmiş' denildi ve parça ile işçilik parasını kendi cebimden ödemek zorunda kaldım. Kedi girdiğinin ispatını istediğimde 'orada tüy gördük' denildi. Sizce bu, kedinin V kayışını kopartmasına delil olur mu? Bu bir yana, bir kedi nasıl da V kayışını kopartabiliyor? Kağıttan mı yapılmış bu kayış? Garantiye girmesi için içini açıp kaportada zıplamak mı lazım? Şimdi her önüne gelen parçada sıkıntı çıkınca 'yok kedi girdi, yok tavşan zıpladı, yok ayı tepti' mi söylenecek? Bana Kia gibi bir marka aracın bu tür bir sorunla karşılaşması yakıştıramadım. Yazık, çok yazık.

23 Kasım 2023 14:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

İlhan
İlhan

Merhabalar Engin bey sonuca varabildinizmi aynı mağduriyeti yaşıyorum

Engin

Hayır ne arayan ne soran oldu sonuçlanmadı bu kadar duyarsız bir marka

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Aracım Garanti Kapsamındayken, Ücretli Onarım Önerdiler.

Volkan
09 Haziran 2023 17:10
Kia Aracım Garanti Kapsamındayken, Ücretli Onarım Önerdiler.
Galip sonuçtan çok memnun

Galip