Arif sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 13:38

BİM Mağazasından Keysmart 410 e model 4 çekmeceli derin dondurucunun en üst çekmece kısmı boş çıktı. Ayrıca buz aparatı takılan rafta yok Yetkili servis ile görüştüğümde, ' Bu modelin üretimi böyle beyefendi. Ancak çok şikayet var merkeze bildirdik haber bekliyoruz' dediler. Videolarda 4 çekmeceli yeri bile var. Daha dönüş yapan çıkmadı. Madem ucuz satıyorsunuz, 3 çekmece koyacaksınız, o zaman neden 4 çekmeceli yazıyorsunuz? Ayrıca o boş olan rafa nasıl ürün koyacağız soğutucu ızgara açıkta? Yoksa neden alayım? Daha bekliyorum. Umarım parçasını gönderirler. Bu durum yanıltıcı değil mi?

04 Temmuz 2024 15:43

En yakın servis tarafından arandım. Merkez ile görüştüklerini bu modeli BİM için ürettiklerini, bu modelden üst çekmece olmadığını KEY 410 modelinde üst çekmece olduğunu, BİM de satılanın KEY 410 e modeli söyledi. Bende onlara "peki ben ücretini ödeyerek üst çekmece almak istiyorum" dedim. Bana cevap olarak "bu model için üretilmiş bir üst çekmece yok dolayısıyla para ile olsa dahi ürünü temin edemeyiz" dedi. Bende "410 modeli için üretilen üst çekmeceyi alsam sonuçta aynı ürün yalnızca bir çekmece çıkarılarak ucuz olsun diye BİM de satışa sunulmuş"dedim. Cevap yok o an deniz bitti karşıdaki arkadaş için.

Eray

Geri bildirim yaptılar mı eksik ürünleri gönderdiler mi veya siz naptınız

Arif

Ürünün ortada ki çekmecesini 530 TL vererek servisten sipariş vererek aldım üst tarafa koyup 4 çekmeceli yaptım. Üreticinin zerre çözümü yok. Arçelik markası beni hayal kırıklığına uğrattı

Eray

Bana cevap olarak "Evet" demişsiniz. Ama extradan uzun bir açıklama yapmışsınız açıklamada da modelin öyle çekmecesiz olduğunu çekmecelerini parayla bile alamadığınızı söylemişsiniz yani net sonuç ne şu an ürünü iade mi ettiniz yoksa öyle mi kullanıyorsunuz

Evet

Keysmart Derin Dondurucu Eksik Çekmece Ve Güvenlik Endişesiyle Mağduriyet

15 Ağustos 2025 12:19

Keysmart Derin Dondurucuda Eksik Çekmece!

15 Temmuz 2024 03:08
Keysmart Derin Dondurucuda Eksik Çekmece!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 10:52