Aslı sonuçtan memnun

16 Eylül 2024 12:26
Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“1 ayı geçkin bir sürede sorunumuz çözüldü. Teşekkürler...”

29.10.2023 tarihinde Denizevler Mah. Atatürk Bulvarı 88 a Atakum Samsun adresinde yer alan Kelebek Mobilya mağazanızdan ekte yer alan Lime Genç Odası'nı satın aldım. Mobilya çeşitli yaşanan gecikmelerle birlikte Şubat ayında teslim edildi. 1 hafta önce de ekte yer alan kırık parça görselinde gördüğünüz gibi dolap rafı vidalama yerinden kırıldı.
Ekte diğer görsellerde de dolap içi rafların alt kısmında destek olmadığını görmekteyiz.

Bugün servis incelemesinde parçanın baskı sonucu kırılıp kullanıcı hatalı olduğundan firma tarafından ödeme isteneceği belirtildi.

Altında destek olmayan parçanın kırılmasından başka ne gibi bir sonuç çıkarabiliriz de benden kullanıcı hatası kaynaklı para talep ediliyor değişim için.

Parçanın kırılmasının tek nedeni ürün montajında dolap raflarının sağlamlaştırılması için alt destek parçalarının kullanılmamasıdır.
Genç odası için yapılan malzemelerde kullanan kişilerin çocuk olduğunu da düşünürsek daha sağlam hale getirmek varken bu şekilde desteksiz üretim ile kırılabilir hale getirmek ve sonrasında ürün değişimi için para talep etmek kurumsal vizyonunuzsa ben çok teşekkür ederim. Bu dolabı kullanan 8 yaşında ve 26 kiloda bir çocuk. Sağlamlığınız takdire şayan.

16 Eylül 2024 12:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

16 Eylül 2024 12:33

Merak etmeyin hem aradık hem mail attım çözüm yok maalesef

04 Ekim 2024 14:29

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

24 Ekim 2024 12:15

1 ayı geçkin bir sürede sorunumuz çözüldü. Teşekkürler...

24 Ekim 2024 18:07

Malzeme sunta ve et payı çok ince. Normal ağırlıkta kıyafet koymaya bile dayanmıyor. Benzer şikayetler de var zaten. Teşekkür ederim.

Merhaba aynı problemi yaşıyorum raf kırıldı. Ücretsiz ödediniz mi nasıl çözdünüz?

Aslı

Bir kereliğe mahsus olarak ücretsiz değiştirdiler ben Şikayetvar'a yazdıktan sonra. Ama 1 ay sürdü

Alper sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 21:55
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Genç Oda Takımında Montaj Hatası Ve Garanti Sorunu

17 Eylül 2025 14:27
Yeni Alınan Genç Oda Takımında Montaj Hatası Ve Garanti Sorunu
yeni-alinan-genc-oda-takiminda-montaj-hatasi-ve-garanti-sorunu-2.jpg
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 16:11
Kelebek Mobilya Teslimat Sürecinin Gereğinden Fazla Uzaması